Bike Fest flytter til Trondheim Spektrum

Den årlige vårmønstringen for motorsykler i Trondheim, Bike Fest, arrangeres for 10. gang den 25. mai. Sted er "tivoliplassen" utenfor Trondheim Spektrum på Øya i et naturskjønt parkområde ved Nidelven.

 

- Bike Fest er motorsyklistenes anledning til igjen å treffes etter en lang vinter, forteller Morten Andersen. Han er redaktør i motorsykkelbladet Biker Journalen, og primus motor for arrangementet.Andersen forteller at det blir ride-in bikeshow hvor blant annet utvalgte vinnere går til Bike Show Grand Finals på Oslo Motor Show i oktober, premiering, utstillere, live musikk og forhandlerne av forskjellige mc-merker viser frem årets nyheter av motorsykler og utstyr. Dessuten gjør fremkommeligheten rundt Trondheim Spektrum at det igjen blir mulig for forhandlerne å tilby demokjøring til interesserte.

 

Vårmønstringen er åpen for alle motorsykkelentusiaster, unge og gamle, og uansett hvilken type og merke motorsykkel man kjører. Vårmønstringen er sesongstart, og det er gleden over igjen å være på to hjul som er i fokus denne dagen! Mer info om den 10. årlige Bike Fest på Øya i Trondheim på www.bikefest.no


Creative Commons License
This work by Norsk Motorcykkel Union is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Norway License.