Bike Fest i Trondheim

Biker Journalen arrangerer i år for fjerde år på rad Vårmønstring i Trondheim under navnet Bike Fest. Sted blir som tidligere på Lerkendal på den store asfalterte parkeringsplassen (ved flybussens endestasjon) ved RBK-brakka, og datoen er lørdag 24. mai.

Arrangementet er åpent for alle typer motorsykler, og alle landsdelens motorsyklister er invitert til å delta. Det blir en mix av alt fra langgaflede choppere til originale perler, custom, streetfightere, veteranmotorsykler og touringsykler - både med sidevogn og tilhenger. Det blir premiering av fineste originale motorsykkel, fineste veteran og fineste custom. Salgsboder hører med på Bike Fest, og det blir et eget felt med motorsykler for salg. Det blir selvfølgelig også pølser og brus og live rock'n roll fra scenen hele dagen.

Initiativtaker og redaktør av Biker Journalen, Morten Andersen, forteller at Bike Fest har vært en suksess de tre foregående årene at og han håper på minst like stor deltakelse også i år. Bike Fest har befestet seg som et populært arrangement på våren – et arrangementet som for alvor markerer starten på motorsykkelsesongen.

- Arrangementet viser helt klart et behov for å samle alle motorsyklister til et felles arrangement, og mange har kontaktet oss for å forsikre seg om at det blir Bike Fest også i år, forteller Morten Andersen. Man kan kose seg blant hundrevis av motorsykler, studere årets nyheter på motorsykkelfronten og innen utstyr og tilbehør, høre på god musikk, prate med kjente og i det hele tatt nyte den trønderske våren ute i friluft, fortsetter Morten, sier han ser frem til en herlig dag med heftige motorsykler, krom, lakk og lær – og det hele pakket inn i en god og positiv atmosfære. Arrangementet støttes av Norsk Motorcykkel Union (NMCU).


Creative Commons License
This work by Norsk Motorcykkel Union is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Norway License.