Bike Fest i Trondheim

Vårmønstringen er åpen for alle typer motorsykler, og alle landsdelens motorsyklister er invitert til å delta. Bike Fest arrangeres av motorsykkelbladet Biker Journalen, og målet er å få flest mulig motorsykler ut på veien. 

- Bike Fest har befestet seg som et populært arrangement på våren, og mange er glade for et felles arrangement hvor man kan kose seg blant hundrevis av motorsykler, studere årets nyheter på motorsykkelfronten, høre på god musikk, prate med kjente og i det hele tatt nyte den trønderske våren ute i friluft. Morten Andersen er redaktør i Biker Journalen, og han ser frem til en herlig dag med heftige motorsykler, chrome, lakk og lær, og det hele pakket inn i en god og positiv atmosfære.

Arrangementet støttes av Norsk Motorcykkel Union (NMCU) som også vil holde appell fra scenen. På Bike Fest blir det en miks av alt fra langgaflede choppere til originale perler, custom, streetfightere, veteranmotorsykler og touring-motorsykler med både sidevogn og tilhenger. Det blir premiering av motorsykler i mange klasser, med masse flotte premier. Salgsboder hører med på Bike Fest, og allerede nå er det klart at Honda, Harley-Davidson, Victory og Ducati stiller med årets nyheter. I tillegg blir det blir et eget felt med motorsykler for salg, demokjøring, pølser og brus og live rock'n roll fra scenen hele dagen.

Det arrangeres felles kjøring til Bike Fest fra flere steder, og blant annet gjentar Knut Olav Dybsjord og Redneck Bikes suksessen fra i fjor og arrangerer Road Trip fra Oslo til Trondheim. Det er samling og avgang fra Legacy Vets sine lokaler i Lommedalen fredag morgen 21.mai kl. 09. Knut Olav forteller at mange har sagt de skal bli med, og det kommer flere til underveis. Ta kontakt på e-mail marius@redneckbikes.no eller telefon 958 20 410 for mer info. En annen årlig felleskjøring til Bike Fest går fra Børsa i Sør-Trøndelag via Skaun til Ånøya og Buvika til Trondheim, og i fjor stilte 90 motorsykler på denne felleskjøringen inn til Bike Fest. Avgang lørdag 22. mai ca kl.12 fra Børsa skole. Info: 924 82 516. 

Her er enda en grunn til å dra på Bike Fest i Trondheim: Samme helg arrangeres nemlig også rockefestivalen "Trondheim Rock" på torget i Trondheim. Band og artister som Mayhem, Keep of Kalessin, Gary Moore, Magnum, Glen Hughes, Jon Lord og flere stiller, så er det motorsykler og rock'n roll du søker så er det kun et sted du bør være denne helgen; Trondheim! 

Fortløpende info om Bike Fest blir lagt ut på www.bikefest.no


Creative Commons License
This work by Norsk Motorcykkel Union is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Norway License.