Bike Fest i Trondheim

Lørdag 21. mai er det igjen klart for en storstilt vårmønstring for motorsykler i Trondheim. Arrangementet som går under navnet Bike Fest arrangeres for syvende år på rad, og sted blir som tidligere på Lerkendal på den store asfalterte parkeringsplassen foran stadion.

Vårmønstringen er åpen for alle typer motorsykler, og alle motorsyklister er invitert til å delta. Bike Fest arrangeres av motorsykkelbladet Biker Journalen, og målet er å få flest mulig motorsykler ut på veien.

- Bike Fest har befestet seg som et populært arrangement på våren, og mange er glade for et felles arrangement hvor man kan kose seg blant hundrevis av motorsykler, studere årets nyheter på motorsykkelfronten, høre på god musikk, prate med kjente og i det hele tatt nyte den trønderske våren ute i friluft, forteller Morten Andersen.

Han er redaktør i Biker Journalen og ser frem til en herlig dag med heftige motorsykler, chrome, lakk og lær, og det hele pakket inn i en god og positiv atmosfære. Arrangementet støttes av Norsk Motorcykkel Union (NMCU) som også vil holde appell fra scenen.

På Bike Fest blir det en miks av alt fra langgaflede choppere til originale perler, custom, streetfightere, veteranmotorsykler og touring-motorsykler med både sidevogn og tilhenger. Det blir Ride-In Bike Show med premiering av motorsykler i mange klasser. Salgsboder hører med på Bike Fest, og allerede nå er det klart at Harley-Davidson, Victory og den danske motorsykkelfabrikanten Lauge Jensen stiller med årets nyheter. I tillegg blir det et eget felt med brukte motorsykler for salg, demokjøring, pølser og brus og live rock'n roll fra scenen hele dagen.

Det arrangeres felles kjøring til Bike Fest fra flere steder, blant annet fra Børsa via Skaun til Ånøya og Buvika til Trondheim. I fjor stilte 90 motorsykler på denne felleskjøringen inn til Bike Fest. Avgang lørdag 21. mai ca kl.12 fra Børsa skole.

Ved siden av appeller, premieutdelinger og forskjellig underholdning skilter Bike Fest alltid med god musikk fra scenen, og i år spiller blant andre Maddesty og Vidar Busk & his True Believers! Sett av den 21. mai til en dag med motorsykler, chrome, lær, gode venner, underholdning og masse god musikk!

Fortløpende info om Bike Fest blir lagt ut på www.bikefest.no


Creative Commons License
This work by Norsk Motorcykkel Union is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Norway License.