Bike Fest i Trondheim

Vårmønstringen er åpen for alle typer motorsykler, og alle motorsyklister er invitert til å delta. Bike Fest arrangeres av motorsykkelbladet Biker Journalen, og målet er å få flest mulig motorsykler ut på veien. 

- Bike Fest har etablert seg som et populært arrangement på våren, og mange er glade for et felles arrangement hvor man kan kose seg blant hundrevis av motorsykler, studere årets nyheter på motorsykkelfronten, høre på god musikk, prate med kjente og i det hele tatt nyte den trønderske våren ute i friluft, forteller Morten Andersen. Han er redaktør i Biker Journalen og ser frem til en herlig dag med heftige motorsykler, chrome, lakk og lær, og det hele pakket inn i en god og positiv atmosfære. Arrangementet støttes av Norsk Motorcykkel Union (NMCU) som også vil holde appell fra scenen. 

På Bike Fest blir det en miks av alt fra langgaflede choppere til originale perler, custom, streetfightere, veteranmotorsykler og touring-motorsykler med både sidevogn og tilhenger. Det blir Ride-In Bike Show med premiering av motorsyklene i åtte klasser. Salgsboder hører med på Bike Fest, med utstilling av årets modeller fra flere leverandører. I tillegg blir det et eget felt med brukte motorsykler for salg, demokjøring, pølser og brus og live rock'n roll fra scenen.  

Det arrangeres felleskjøring til Bike Fest fra flere steder, blant annet fra Børsa via Skaun til Ånøya og Buvika til Trondheim. I fjor stilte over hundre motorsykler på denne felleskjøringen inn til Bike Fest. Avgang lørdag 19. mai ca kl.12 fra Børsa skole. Ved siden av appeller, premieutdelinger og forskjellig underholdning skilter Bike Fest alltid med god musikk fra scenen, og i år spiller blant andre Peer Gynt Band som i disse dager er ute med ny CD. 

Sett av 19. mai til en dag med motorsykler, chrome, lær, gode venner, underholdning og masse god musikk! Portene åpner klokken 10.


Creative Commons License
This work by Norsk Motorcykkel Union is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Norway License.