BikeSafety 2009: Konkurranse om beste øvelse i MC-opplæringen

Motorsykkelkjøring skal være funksjonelt, morsomt og trygt. Det er nå ca. 313 millioner førere i verden som benytter motorsykkel til jobbpendling, touring eller profesjonell bruk. Nylig ble det avholdt en konferanse på Lillehammer i regi av OECD hvor man noterte seg at utilstrekkelig opplæring av nye førere er en av de viktigste årsakene til MC-ulykker.

I prosjektet BikeSafety 2009 oppfordrer man instruktører og erfarne førere til se med nye øyne på hvordan trening og erfaring kan være en faktor i forhold til ulykker.
 
Er du trafikklærer eller sensor? Er du en erfaren motorsyklist? Ønsker du å gjøre en forskjell? Og kunne du tenke deg å vinne en Suzuki Sixteen 150cc scooter? I tilfelle oppfordrer FEMA deg til å være med på en undersøkelse (på engelsk) der man er på jakt etter nye, gode øvelser som tiltak mot 10 definerte ulykkessituasjoner. 
 

Sender du inn forslag innen 22 mars er du med i trekningen om: 

1. En Suzuki SIXteen 150cc scooter
2. En guided tur til MV AGUSTA fabrikken i Varese, Italy (reisen er inkludert)
3. 2 billetter til et MotoGP arrangement etter eget ønske
4. 2 billetter til et Superbike arrangement etter eget ønske

Konkurranseskjema på engelsk finner du her: http://www.cieca.be/download/20090203SurveyEN(3).doc
En jury bestående av erfarne motorsyklister fra CIECA, FIM, ACEM and FEMA vil trekke vinnerne i april. Vinnerne vil motta sine priser på
CIECAs BikeSafety 2009 workshop, som foregår på ADAC Rhein-Main sitt treningssenter nær Frankfurt i Tyskland den 15 juni 2009.

Mer informasjon finner du her: http://www.cieca.be/CIECARidTraSur_EN.PP 
 
Gjør en forskjell – delta i BikeSafety 2009!


Creative Commons License
This work by Norsk Motorcykkel Union is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Norway License.