Brevik MC er vertskap for NMCUs årsmøte

Stedet for NMCUs årsmøte 2011 er klubbhuset til Brevik MC, datoen er lørdag 3. september og vi begynner klokka 13.00. Registrering fra kl.12.30. Møtet pleier å vare til 5-6 tiden på ettermiddagen. Klubben selger enkel mat og drikke gjennom hele dagen. Etter årsmøtet blir det fellesmiddag og sosialt samvær av den hyggelige sorten.

Brevik er en idyllisk by i Porsgrunn kommune ved Eidangerfjorden. Byen ligger ytterst på Eidangerhalvøya og er fra gammelt av en seilskuteby. Brevik MC klubb er en stor lokalklubb med ca. 150 medlemmer. Klubben ble startet i 1993 og holder til i et svært staselig klubbhus, nemlig den gamle stasjonsbygningen til jernbanen i Brevik.

Veibeskrivelse

Fra sør tar du av fra E18 ved Rugtvedt, følger skilter til Brevik, gjennom Høgenheitunnellen, over Brevikbrua, til venstre (skilt Brevik MC og NMCU) kjør ned bakken og du ser stasjonsbygningen på høyre side.Fra nord tar du av fra E18, følger skilt mot Heistad, deretter til Brevik, gjennom Brevik tunnelene, til høyre (skilt Brevik MC og NMCU), kjør ned bakken og du får stasjonsbygningen på høyre side.

Det er ikke særlig lett å ta seg hit med fly og tog, men kanskje med buss. Folk som kommer langveis og er nødt til å fly kan ta kontakt med NMCU-kontoret, som vil hjelpe til med å finne transport fra Gardermoen.

Overnatting

Når man snakker om overnatting i Brevik er det naturlig å nevne Korvetten Hotell, nyåpnet 1. august. Booking skjer på telefon 35932600. Priser: kr.1.290 per natt for dobbeltrom og kr.890 for enkeltrom.

Så er det Sjøloftet Marina og Hotell, som har et par dobbeltrom. Kontaktes på telefon 35930960 eller webadresse www.sjoloftet.no/hotell

Lasses Motell: Ikke mulig å gå til motellet på grunn av broa og tunnelen, men stedet ligger bare 2 km fra Brevik sentrum. Lasses Motell alltid vært et møtested for motorsyklister i området. Kontaktes på telefon 35968500 eller via websiden www.lasses.no

Hvis noen ønsker å ligge i telt, eller bo i hytter, er Olavsberget Camping et godt tilbud. Ligger ca. 7 km nord for Brevik. Kan kontaktes på telefon 35511205 eller via websiden www.olavbergetcamping.no

 

Påmelding

Påmelding til årsmøtet skjer hos NMCU på telefon 90706127 eller på epost til wenche@nmcu.org Husk at dere må ordne overnatting selv. På årsmøtene til NMCU har ett medlem en stemme. Det betyr at alle som møter opp og viser gyldig medlemskort har stor påvirkningskraft på hvilke saker NMCU skal jobbe med og hvilke motorsyklister som skal velges inn i styre og stell av organisasjonen vår. Derfor oppfordres medlemmer til å ta turen til Brevik og årsmøtet til NMCU denne lørdagen! årsmøte


Creative Commons License
This work by Norsk Motorcykkel Union is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Norway License.