Gratulerer SMC!

Et av de mange samarbeidsmøtene mellom de nordiske organisasjonene foregikk i Moss i 1991. Bak til venstre ser vi Stig "Bjucken" Björk, SMCs legendariske forbundssekretær.Et av de mange samarbeidsmøtene mellom de nordiske organisasjonene foregikk i Moss i 1991. Bak til venstre ser vi Stig "Bjucken" Björk, SMCs legendariske forbundssekretær.SMC, vår søsterorganisasjon i Sverige, fyller 50 år i år. Jubileet blir feiret under årsmøtet i Uppsala den 14. september. NMCU har sendt sine kollegaer i øst en liten plakett og denne hilsenen: 

Kjære SMC 

SMC nyter en enorm respekt i MC-miljøet verden over, og søsterorganisasjoner i alle land er imponert over det SMC har fått til i løpet av disse 50 første årene. NMCU har fått lov til å være med på et stykke av reisen og slik vi ser det er SMCs suksess til stor grad bygd på engasjement, mot, ærlighet og anstendighet. For oss i NMCU har SMC fungert som en eldre og klok bror, som alltid har gitt oss råd og hjelp når det behøvdes. En stor takk for det. NMCU er stolt og glad over å få lov til å arbeide så tett sammen med verdens sterkeste MC-organisasjon. Gratulerer så mye med 50 års jubileet!


Creative Commons License
This work by Norsk Motorcykkel Union is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Norway License.