Hjem fra langtur

"The King Croesus Contempt for Death Trip", eller også "The Dumb Way Round", er navnet på den smått fantastisk turen rundt jorda med Nimbus motorsykler fra 1937.

Det har tatt de to nordmennene Tormod Amlien og Klaus Ulvestad to år å kjøre de 70.000 km rundt jorda. Først østover fra Oslo gjennom Russland til Mongolia og videre med båt fra Korea over til USA. Deretter over til østkysten av USA, gjennom hele Sør-Amerika, med båt til Durban i Sør-Afrika, nordover gjennom Kenya og Etiopia for så å havne midt i revolusjonen i Egypt! 

Nå er de tilbake i Europa og lørdag 5. mars kl 14.00 vil motorsyklistene ta imot Tormod og Klaus på klubbhuset til NAF MC Oslo i Brynsveien 2-4. Alle som har lyst er hjertelig velkomne til å møte opp.

Det blir også anledning til å høre om den fantastiske turen på MC-messa i Lillestrøm 11-13. mars. Kl 15.30 på lørdag vil Tormod Amlien holde et foto-foredrag fra scenen i Hall D. 

Her finner du The King Croesus Contempt for Death Trip

Her finner du NAF MC Oslo


Creative Commons License
This work by Norsk Motorcykkel Union is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Norway License.