NMCU på MC-messa i Lillestrøm

11-13 mars er det igjen MC-messe hos Norges Varemesse i Lillestrøm. NMCU er selvfølgelig til stede med egen stand. Du finner oss i det såkalte "Club Street" omtrådet i Hall D, og standnummeret er D04-12.

 

Hovedtema i år er en internasjonal underskriftsaksjon mot innføring av "EU-kontroll" for motorsykler. Vi har lagt ut underskriftslister på standen og håper flest mulig kommer innom for å sette sitt navn på listene. I Frankrike har mer enn 50.000 allerede skrevet under på oppropet og i Nederland samlet man 6.000 underskrifter på bare en uke.

 

På NMCU-standen vil du også kunne hente den nye utgaven av turbrosjyren "Et bedre liv - bare en tur unna". Standmannskapet deler ut denne brosjyren til alle som vil ha.

 

Som mange vet har NMCU innledet et samarbeid med Electric Epic, verdens første solotur jorda rundt på en elektrisk motorsykkel. Det var derfor naturlig å invitere Tormod Amlien og Electric Epic med på NMCU-standen. Ta gjerne en tur bortom og slå av en prat om dette banebrytende prosjektet.

 

NMCU har hatt en verveaksjon gående i et par måneder. Vi lovte å trekke en liten premie blant de som har stilt opp og vervet nye medlemmer til NMCU, og denne trekningen vil bli foretatt på NMCU-standen, lørdag 12. mars kl 15.00.

 

Ellers vil vi minne om presentasjonen fra scenen innerst i Hall D. Det er særlig to av disse vi anbefaler folk å få med seg: Den ene er Statens vegvesen og NMCU sin presentasjon av de første resultatene av analysen av alle dødsulykker på MC 2005-2009 (lørdag kl 12:45), og den andre er Tormod Amliens foredrag om den fantastiske turen jorda rundt på 70 år gamle Nimbus motorsykler (lørdag kl 15:30).

 

På NMCU-standen vil Bjørn og Wenche fra sekretariatet ordne opp i alt som har med medlemskap å gjøre. Det er også anledning til å kjøpe varer fra NMCU-butikken. Nytt i år er NMCU T-skjorte i damemodell. På standen vil det selvfølgelig også være folk som kan svare på MC-politisk spørsmål. Vi sees.

Vis at du er medlem - gå med NMCU effekter når du besøker messa!


Creative Commons License
This work by Norsk Motorcykkel Union is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Norway License.