NMCU trenger kassert kjøreutstyr

Nå skal endelig gå i gang med fullskalatesting av MC-vennlige rekkverksunderskinner. Det skal skje i august, på testbanen til Nordisk Testsenter på Lista. Testene vil omfatte både friksjonstester med ulike typer kjøreutstyr (på tørr og våt veibane) for å komme fram til kriterier for bruk av underskinner og godkjenningstest av Hallingsplast sin underskinne (prøvemontert på Rv32 i Telemark).

 

I den forbindelse trenger vi kassert kjøreutstyr til testdokka. Dokka er ganske røslig: Kjøredressen må være størrelse 56 eller større. Hjelmen må være XL eller større og støvlene må være fra størrelse 44 og oppover.

 

Har du kassert kjøreutstyr i disse størrelsene, og kunne tenke deg å donere dette til et godt formål, ta kontakt med NMCU-kontoret på e-post nmcu@nmcu.org eller på telefon 69204646.

 

Vi vil gjerne ha både skinn og tekstil og det spiller i prinsippet ingen rolle hvordan utstyret ser ut eller i hvilken stand det er. Det er selvfølgelig enklest og rimeligst for oss å hente utstyr som befinner seg i Telemark, Vestfold, Buskerud, Akershus, Oppland, Hedmark eller Østfold.

 

På forhånd tusen takk!


Creative Commons License
This work by Norsk Motorcykkel Union is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Norway License.