NMCUs jubileumsårsmøte

I år har NMCU 40-års jubileum og det skal feires når organisasjonen har sitt årsmøte i september. Ettersom årets årsmøte skal arrangeres i region øst har vi bestemt oss for å være på Rica Hotell på Gardermoen. Greit sted å finne og greit sted å være. Datoen er lørdag 8. september og vi begynner som vanlig presis kl. 13:00. Registrering fra kl. 12:15. Møtet pleier å vare til kl.18:00 på ettermiddagen. Hotellet har restaurant med mulighet for å få kjøpt mat, men for dere som kjører direkte til årsmøtet er det kanskje en ide å ta en matbit/lunsj på veien til Gardermoen. Hotellet er også lett å finne for de som fly eller kjører tog da det finnes shuttle-buss fra Oslo Airport Gardermoen.

Etter møtet, kl. 20:00, samles vi til felles middag, taler og musikalsk underholdning. Musikken er det vår egen The Quo Man, Bjørn Solbakken, som står for. Overnatting må avtales direkte med hotellet ved å ringe 63926600, eller bruke nettet, og oppgi referansenummer 112.901.82. Så noen priser: Overnatting, deltagelse på årsmøtet og 3-retters middag i enkeltrom koster kr. 1125 per pers, per natt. Overnatting, deltagelse på årsmøtet og 3-retters middag i dobbeltrom koster kr. 650 per pers, per natt. Bare 3-retters middag koster kr. 325. Påmelding til årsmøtet skjer hos NMCU på telefon 90706127, eller e-post til wenche@nmcu.org. For å få årsmøtepapirene må påmeldingen skje innen 25. august.

Har du en sak du vil at årsmøtet skal behandle må den sendes skiftelig til NMCU-kontoret innen 11.august. Det samme gjelder for søkere som ønsker å arrangere Norgestreffet i 2014. Alle NMCU-medlemmer ønskes hjertelig velkommen til jubileumsårsmøtet 2012 på Rica Hotell Gardermoen, lørdag 8. september.


Creative Commons License
This work by Norsk Motorcykkel Union is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Norway License.