Nord-Trøndelag: Kretsen på bedriftsbesøk

NMCU Nord-Trøndelag har tatt «marsj-ordren» fra Kretskonferansen på alvor og allerede gjennomført besøk både hos lokal trafikkskole og lokal forhandler.Kretsleder Merete og Ove i Indian-avdelingen hos Verdal Båt, Scooter og MCKretsleder Merete og Ove i Indian-avdelingen hos Verdal Båt, Scooter og MCFylkessekretær Liv Hermann og Tor Owe Musum fra Bjørns Trafikkskole på VerdalFylkessekretær Liv Hermann og Tor Owe Musum fra Bjørns Trafikkskole på Verdal

Forhandlerbesøk: Kretsen har hatt forhandlerbesøk hos Verdal Båt, Scooter og MC, og der ble det en hyggelig prat med sjefen, Ove. Kaffe serveres alltid hos denne forhandleren og alle de ansatte hilser, smiler og nikker når du kommer hos dem. De er like hyggelige de på verkstedet også. Ove kjenner til NMCU fra før, og ville gjerne bli med på å skal levere ut våre «De-som-kjøper-MC-poser» til de som kjøper seg MC hos dem i år. Denne sjølkomponerte «posen» inneholder den røde folderen om hvorfor du trenger NMCU, medlemsinnmeldingskort med QR-kode og selvfølgelig kortet med koden til Full Kontroll filmen. De syntes det var veldig greit å få en ferdig pakke som kan leveres ut, og vil gi oss beskjed når nytt lager trengs.

På besøk hos trafikkskole: Kretsstyret i Nord-Trødelag har heldigvis en våken fylkessekretær. Oppdaga i 14-tida den 22. mars at det skulle være MC-kurs samme kveld hos Bjørns Trafikkskole på Verdal. Kort tid etter var avtale om NMCU-presentasjon i boks. Vi kom til ett "voksenkurs" og akkurat denne dagen var det kun to stykker til stede. Dette visste vi på forhånd, men NMCU er like viktig for de to som for alle andre! Vi fortalte enkelt om NMCU, og de fikk med seg infomateriell om NMCU. Full Kontroll filmen er dessuten blitt et hett tema, og noen kapitler brukes spesielt til diskusjon.
Vi vil takke Tor Owe Musum som lot oss komme på hans teorikurs for MC på særdeles kort varsel. Han tar kontakt ved neste kurs de skal holde. Uka før hadde de hatt mer enn ti 16-åringer på kurs for lett MC.


Creative Commons License
This work by Norsk Motorcykkel Union is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Norway License.