Norgestreffet nærmer seg med stormskritt

Det er jo ikke alle som liker store treff. Store treff pleier å bety dårlige sanitære forhold, lange køer og mye støy, og hvem liker det? Det er sånne problemer Road Runners MC vil eliminere på årets Norgestreff på Evjemoen i Evje, 28-31 mai. RRMC har nemlig 50 vannklosetter og dusjanlegg som er dimensjonert til en hel bataljon!

 

På Norgestreffet 2009 skal det selges drikke fra mange utsalgssteder. Det skal være lett å få tak i og ikke skal det være dyrt heller! Støyen er et verre med. Det må jo bli litt liv og røre når to til tre tusen motorsyklister skal være sammen en hel helg. Mye latter, gromme lyder fra alle slag motorsykler og mye fet musikk.

 

Det må store arealer til for at alle skal få god plass til både motorsykkel og telt/lavvo. Derfor har RRMC hele 75 mål til disposisjon. Det vil si at man har god plass til 3000 deltagere og mulighet for å utvide. Men, det blir ikke mye kos om alle sitter i hver sin leir? Derfor har Road Runners lagd et sentrum midt på treffplassen. Her vil du finne musikkscene, drikketelt, mattelt og barer. Du vil finne informasjonen og utsalg. Du vil også finne en motorsykkelutstilling og ikke mindre enn fire leverandører av motorsykler og turutstyr i samme område.

 

Road Runners vil at trivselsfaktoren på Norgestreffet skal være på topp, og da er god mat og drikke viktig. Thor Øystein Rosseli og Setesdal Mat har lagd en litt uvanlig treffmeny. Ut med tørre koteletter og inn med skikkelig saftig og god mat. Først og fremst vil RRMC tilby en ordentlig middag med dessert. Det blir viltgryte på fredag og afrikansk kylling på lørdag. Middag vil koste kr 100. Et godt tilbud til deg som ikke har plass til middagen i tankveska. Treffet skal også ha en grill som serverer tradisjonelle hamburgere og pølser - men også laks i pitabrød og scampi grillspyd!


Bryggeriet Nøgne Ø vil lage et spesialopplegg for motorsyklister. De inviterer til en ølreise som vil foregå i leiren. Her vil man få et foredrag om Nøgne Ø sin historie og smake på de forskjellige ale-sortene, sammen med små smaksretter. Billetter til denne reisen fås kjøpt i storkiosken. Det blir satt opp tre tidspunkter. Kl 1200 - 1330 - 1500 på lørdag 30.05.

 

Du finner alt om årets Norgestreff på http://www.norgestreff.no/


Creative Commons License
This work by Norsk Motorcykkel Union is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Norway License.