Ny NMCU-medarbeider

NMCU ønsker Geir velkommen på laget!NMCU ønsker Geir velkommen på laget!Geir er 49 år, gift og har to voksne barn. Han er opprinnelig fra Elverum, men er nå bosatt på Langhus. Geir har en lang og variert yrkeskarriere som startet i Posten i Oslo som 19-åring. Han gikk videre til IT-bransjen i 1999, og har vært ansatt hos flere kjente aktører.

- Motorinteressen startet med biler allerede før jeg kunne gå, forteller Geir. Siden jeg vokste opp i Elverum med nærhet til bygdene, som er tynt befolket, var det mange nære slektninger som kjørte moped. Selvfølgelig skulle disse prøves - lenge før jeg strengt tatt hadde lov til det. Der startet tohjulskarrieren.

Førerkortet på tung MC fikk hvile i mange år med prioritering av familie, jobb, huskjøp og bilkjøp. Men i 2011 ringte en god venn og fortalte at Kellox skulle ha en Honda VFR800 Crossrunner demosykkel opp til VFR-treffet i Stryn og trengte hjelp til dette. Geir traff en svært imøtekommende forsamling fra VFR-klubben og denne gjengen ble etter hvert Geirs klubbkompiser.

- MC-saken engasjerer meg, forteller Geir. Oslo kommune fjernet parkeringen ved Nasjonalteateret, og gjorde den om til parkområde. På privat initiativ skrev jeg brev til flere politikere i det forrige byrådet og Bymiljøetaten med forslag til mulige endringer. Brevet ble brukt i bystyremøter, uten at det løste saken.

- NMCUs motto "taler din sak der du ikke når frem alene" førte meg inn i NMCUs rekker, fortsetter han. Ble valgt inn i styret i NMCU Oslo/Akershus krets og ble etter hvert også utpekt til å være NMCUs fylkessekretær. Fylkessekretærens rolle er å representere NMCU i MC-Forum. Det øvrige NMCU ble jeg kjent med på Kretskonferansene.

Geir et stort steg vekk fra sin trygge karriere i IT-bransjen når han tok imot tilbud om jobb som saksbehandler på NMCU-kontoret i Moss.

Geir på sin VFR 1200 på banekurs på RudskogenGeir på sin VFR 1200 på banekurs på Rudskogen- Jeg skal jobbe ekstremt hardt fremover for å lykkes i den nye rollen. Med kyndig veiledning fra Morten, Bjørn og sentralstyret har jeg tro på at det vil gå bra. Det er mye arbeid NMCU har lagt ned gjennom flere tiår som skal videreføres og jeg er veldig glad for å være en del av NMCU-teamet og er ydmyk foran oppgaven, avslutter Geir.


Creative Commons License
This work by Norsk Motorcykkel Union is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Norway License.