Steinkjer er klar for Norgestreff

Blood on Wheels er ett av bandene som spiller på årets Norgestreff i SteinkjerBlood on Wheels er ett av bandene som spiller på årets Norgestreff i SteinkjerI skrivende stund er det bare 16 dager igjen til det braker løs på Skytterstadion i Steinkjer. Medlemmene jobber iherdig med ulike oppgaver i forberedelsene til treffet og dugnadsånden er stor.

Vi har i disse dager fått laget 2500 klosser for å ha som støtte til syklene, vi har trykket 1000 T-skjorter til treffet, treffmerkene er kommet, vi har sendt ut plakater til klubber, vi har representert på arrangement og treff, bonger er trykket opp og vi har fått utarbeidet korrekt skilting som viser vei til treffet.

Vi vil gjøre oppmerksom på at i skrivende stund har vi IKKE fått tillatelse til å skilte fra E6, men vi jobber videre med saken og deltakerne vil finne fram på en god måte. Vi henviser også til vår nettside: www.norgestreff.no hvor det er fyldig veibeskrivelse til treffplassen

Vi vil starte rigging av scene og telt mandag 6/6-11. Da er campingområdene nyklippet og klar til å ta imot teltgjester om noen ønsker å komme før den 9/6. Når gjestene kommer vil de møte en effektiv innmelding hvor det er rask innskriving av informasjon, betaling enten med cash eller med bankkort og deretter utlevering av velkomstpakke. Vi gjør her oppmerksom på at adgangsbind vil ligge i posen. Fest dette rundt venstre underarm. I tillegg vil det ligge et infohefte med masse nyttig informasjon pluss div. annet. Trafikken rundt innmeldingen vil i perioder være stor. Vi har derfor ordnet det slik at det er annen utkjøring fra treffplassen. Denne vil være godt skiltet.

Musikken driver og finpusser repertoaret og kommer med nystemte trommeskinn og gitarer. Det vil være musikk fra scenen nesten hele tiden, men til tider med begrenset volum. All handel inne på treffplassen vil foregå i form av bongsalg. Vi har valgt å gjøre det på denne måten for å ha kontroll på kontantstrøm og det blir enklere både for oss og dere som gjest. Før du forlater treffet får du refundert det som ikke er benyttet på bongene. Hver bong vil være pålydende 200,- Det vil være rikelig med bankterminaler og salgssteder hvor du får kjøpt bongene. Vi har fått skjenkebevilling og friskt drikke vil være å få kjøpt mellom 08.00 og 02.00. Vi avslutter vårt alkoholsalg søndagskveld kl. 00.00.

Vi har god dialog med våre samarbeidspartnere og våre sponsorer vil bli godt ivaretatt. Vi har fått beskjed om at det er kortesjer som skal komme fra sør, nord og vest og som skal kjøre samlet inn på treffplassen. Dette gir oss utfordringer, men vi ønsker alle velkommen. Det blir prøvekjøring av mange forskjellige MC merker og salg av kjøreklær og annet vil tilbys.

Som arrangør er det en faktor som er vanskelig å planlegge. Været kan ofte by på en utfordring, men dette har vi "takhøyde" for. Vi har 1800 kvm. under tak hvorav det halve arealet fint kan benyttes til å sove på. Vi har godt drenerte områder som gir gode campingmuligheter. Vi har et stilleområde hvor vi ber om at gjestene respekterer dette og at fest og unødig støy ikke forekommer.

Så kjære gjest: Vi i Koffer Itj MC og Steinkjer MCK vil ønske deg hjertelig velkommen til DET BESTE NORGESTREFF SOM NOEN GANG ER ARRANGERT! 220 medlemmer og frivillige vil gjøre det beste for at nettopp DU skal sitte igjen med denne følelsen og at DU vil huske Norgestreffet 2011 i mange år fremover og tar turen til Steinkjer og Inderøy ved en senere anledning!

For Norgestreffet 2011
Vidar Bye


Creative Commons License
This work by Norsk Motorcykkel Union is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Norway License.