Topp artister under årets Norgestreff

Arrangørklubben har en av Østfolds beste rockescener i det store hovedteltet sitt og vil under treffet bruke kjente norske og internasjonale artister til kveldens hovedkonserter. De vil kjøre litt forskjellige stilarter slik at man tilbyr noe for enhver smak.

 

Norgestreffet vil ha en hovedartist/hovedkonsert hver dag, og på grunn av de lokale politivedtektene må denne avsluttes kl 23:00. På dagtid, og før hovedkonserten, vil man ha scene med musikk ved hageteltet. Man vil også ha trubadurer eller DJ, med begrenset lydnivå, i hovedteltet etter konserten.

 

Treffets mest kjente artist er utvilsom Jørn Lande. Han er en av Norges fremste vokalister med godt over en million utgitte CD'er. Siste hit fra JORN er "Song for Ronnie James Dio", som allerede har hatt 150 000 visninger på Youtube siden release 3. juni. Fremføres på scene for første gang i Norge på Norgestreffet i Fredrikastad. Her kan du se videoen til "Song for Ronnie James Dio".

 

Rich Harper spiller bluesrock av ypperste merke - med hele verden som turneområde. Rich er klar og bandet lander i Norge onsdag 16. juni. Se frem til en bluesrock opplevelse av de sjeldne torsdag 17. juni kl 21:00.

 

Superdrive spiller irske toner med Corrine Kennedy. Kjent og kjær fra en rekke Fredrikstadtreff.

 

Torgeir & Kjendisene et av landets beste partyband. Med nærmere 2500 konserter på samvittigheten har nok mange av treffdeltakerne et forhold til Torgeir og sangene hans.

 

Den irske trubaduren Tom Donovan spiller alt. Med godt over tusen sanger på repertoaret spiller han alt fra folkemusikk til Led Zeppelin. Tom er et fyrverkeri som holder publikum i høy stemning.

 

Rune Olzen har jobbet som gatemusikant og på puber i mange mange år. På sommeren treffes han ofte på festivaler i Norge og Sverige. Med bostedsadresse i Frankrike har han også sett det meste av Europa fra hundrevis av fortau og puber. Rune spiller mest blues men også andre toner.

 

Husk at forhåndspåmeldingen lukker tirsdag 15. juni kl 24.00. Blant alle forhåndspåmeldte vil det bli trukket ut 3 deltakere som får en helikoptertur over treffplassen og Fredrikstad.


Creative Commons License
This work by Norsk Motorcykkel Union is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Norway License.