Tullekjørerne fra Verdal er tatt

I en video som har ligget på nettet kjører Verdals-motorsyklistene rundt og rundt til de treffer på en politipatrulje. Når de får politiets oppmerksomhet stikker de av med en ganske ekstrem kjøreatferd: På bakhjulet, i motgående kjørefelt, med møtende trafikk. Nå er det imidlertid slutt. Trønder-Avisa kan i dag melde at gutta er tatt og motorsyklene beslaglagt. 

Det er ingen tvil om at disse gutta er fantastisk flinke til å håndtere syklene sine, men slik atferd på offentlig vei er både tåpelig og veldig farlig. Det er slik dustete oppførsel som gir MC-miljøet et ufortjent dårlig rykte og gjør NMCUs jobb med å sikre motorsyklistenes rettigheter mye vanskeligere. Derfor er vi ikke veldige lei oss for at Verdals-gutta nå er arrestert og syklene deres beslaglagt. 

Vi oppfordrer alle motorsyklister med slike handlingstendenser til å finne en annen arena for stuntene sine. På flere av landets mange gocart baner foregår det supermotard kjøring på høyt nivå. Dersom gutta i Verdal en gang i framtiden skulle få tilbake førerkort og motorsykler bør de oppsøke et slikt miljø i stedet for å sette sitt eget og andre folks liv i fare med tullekjøring på offentlig vei.


Creative Commons License
This work by Norsk Motorcykkel Union is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Norway License.