Velkommen til Norgestreff på Lista

Kenne Torkildsen ved Spangredid kanalen. Dette er ett av stoppestedene på fellesturen til Lindesnes - Norges sydligste punktKenne Torkildsen ved Spangredid kanalen. Dette er ett av stoppestedene på fellesturen til Lindesnes - Norges sydligste punktTreffplassen i år er ganske unik. Lista flyplass er et kjempeområde med både innendørs overnatting og flotte campingmuligheter. Dusj og toaletter vil bli gitt høyeste prioritet og arrangørene garanterer at begge deler skal være gullende reint. Det blir selvfølgelig familie/rolig/barnevennlig camping for de som måtte ønske det.

Farsunds ordfører kommer og foretar den offisielle åpningen av treffet torsdag kl 20:30. Musikk blir det mye av og hel ni meget gode band er booket. Det blir mulighet for turer med helikopter for de som ønske å se området fra lufta og det ligger en gokart bane rett ved siden av treffplassen.

Det er flotte rekreasjonsområder og turløyper i umiddelbar nærhet og det er blant annet mulig å ta seg ut til Lista fyr eller til Nordberg fort, som ble bygget av tyskerne under andre verdenskrig. Farsund Reiseliv vil ha egen stand inne på området for å fortelle hva du kan se og oppleve. De vil komme med turforslag og ha ferdige kart med merkede løyper i området. Vi legger opp til én fellestur til Lindesnes fyr, Norges sydligste punkt, på lørdag.

Når det gjelder mat så er dere i meget gode hender. Cowboys MC har en svært dyktig kar på plass som driver eget catering firma. Han vil stå for all mat og servering, så dere har noe å glede dere til folkens! For de som måtte ønske det vil Holy Riders og Frelsesarmeen holde konsert på søndag. Man satser mye på og få til en flott veteran MC utstilling på lørdag, med flotte premier til utstillerne. Arrangørene håper flest mulig med veteranmotorsykler vil stille.

Arrangørene legger ned mye arbeid i å få til en innmelding uten kødannelse og oppfordrer derfor alle deltagere til og ha med ferdig utfylte innmeldingsskjemaer. Gå inn på norgestreff.no. Alle i arrangørklubbene er MC-folk med lang fartstid og har solid bakgrunn for og arrangere et så stort treff. Målet deres er fornøyde deltagere som har hatt ei kjempe helg. Velkommen til Norgestreff på Lista, 6-9 juni!

Treffkomiteen med representanter fra alle tre arrangørklubbeneTreffkomiteen med representanter fra alle tre arrangørklubbene


Creative Commons License
This work by Norsk Motorcykkel Union is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Norway License.