Deltar ikke på Straand-treffet

NMCU har besluttet å ikke delta på Straand-treffet i år
– vårt bidrag til dugnaden

Med bakgrunn i dagens smittesituasjon har NMCU etter innspill fra medlemmer og tillitsvalgte besluttet å ikke delta på årets Straand-treff. Det er med tungt hjerte vi gjør dette, da vi har gledet oss til treffet og den møteplassen det representerer. Samtidig innser vi at vårt «offer» er lite sammenlignet med de som virkelig har blitt satt på prøve siden pandemien rammet oss.  Men uansett stort eller lite er dette vårt bidrag til den nasjonale dugnaden.

Rådet fra myndighetene er entydig med hensyn både til å unngå unødvendige reiser, og til å unngå større ansamlinger av folk. Dette har vi tatt til følge, i likhet med arrangørene av de fleste MC-treff og arrangementer denne sesongen.

Leder av NMCUs sentralstyre, Odd Terje Døvik, understreker at avgjørelsen ikke innebærer noen kritikk av Straand-treffet og arrangørene bak det.
– Dette er vår beslutning, som vi har tatt i samråd med tillitsvalgte og sekretariatet. Vi respekterer at andre vurderer situasjonen annerledes, og håper selvsagt at Straand-treffet blir vellykket! Og vi håper det byr seg nye muligheter neste år!