Forsikring med flere fordeler

Tryg forsikring er NMCUs avtalepartner på forsikring. Gjennom denne avtalen får NMCU-medlemmer en god MC-forsikring, MC Ekstra, med gunstig rabatt.

Bortfall av egenandel ved tyveri

Tryg har inngått samarbeid med GSGroup, et selskap som har utviklet en teknologi som bl.a. kan spore motorsykkelen om den skulle bli stjålet. I tillegg til generell overvåkning av motorsykkelens tilstand, så som spenning m.m. kan dette kobles til vektertjeneste med utrykning. Den reduserte risikoen for tap ved tyveri, innebærer at Tryg fjerner egenandelen ved tyveri for MC om man monterer dette utstyret.

Produktsjef Motor Privat i Tryg, Øyvind Stople, sier:
– Vår oppfatning er at NMCU-medlemmene er motorsyklister som tar ansvar for egen og andres sikkerhet. Vi er glade for å kunne tilby en ekstra fordel til NMCU-medlemmene.

Nyutviklet teknologi

GSGroup, på sin side, tilbyr denne teknologien til spesialpris for NMCU-medlemmer og Business Unit Manager i GSGroup, Stein Olav Skarbø, kommenterer:
Vi vet at motorsyklister er veldig opptatt av motorsykkelen sin, og «på seg selv kjenner man andre». Dersom den skulle forsvinne i løpet av sesongen, som er kort i Norge, kan det spøke for resten av sesongen. Vi er stolte av produktet vi har utviklet og glade for å kunne gi NMCU-medlemmer en ekstra prisfordel på dette. NMCU-medlemmer er dedikerte motorsyklister og derfor en viktig referansegruppe for oss.

Du får spesialprisen ved å legge inn rabattkode: NMCU

Forsikring for motorsyklistenes behov

Styreleder i NMCU, Odd Terje Døvik, sier:
– Da vi valgte Tryg som forsikringspartner var det fordi de er lydhøre overfor NMCU, og dermed motorsyklistenes behov, og tilbyr en forsikring med meget god og relevant dekning. Man opplever stadig vekk at forsikringsselskaper mangler kompetanse til å vurdere MC, noe vi mener ikke er tilfelle med Tryg.

Tryg forsikring

GSGroup

Medlemsfordeler