Fotokonkurranse

Motorcyklist på en väg i fjällen

I samarbeid med Esso Mastercard sparker vi i gang den tidligere annonserte fotokonkurransen.

Hva gir deg kjøreglede? Bli med i konkurransen, og vinn hotell-weekend!

Har du tips om en kul kjørerute med et bilde som viser hva du som MC-entusiast mener med kjøreglede? Del ditt beste bilde med oss. Vi kårer en heldig vinner som får en hotelweekend for to på et valgfritt Classic Norway Hotel – så kanskje blir det nettopp du som kan oppleve rorbuene på Nyvågar eller fine Henningsvær Bryggehotell. Vi kårer én vinner, og gavekortet på kr 3500 er gyldig i ett år. Hovedpremien kommer fra Esso Mastercard.*

I tillegg får 2. og 3. plasseringen et NMCU Excalibur Tool Set hver som premie. Som om ikke det er nok, blir det ære og berømmelse for vinnerne og vinnerbidragene som presenteres i MC-bladet.

*For å delta i konkurransen må du ha et Esso Mastercard kort og være NMCU-medlem. Konkurransen avsluttes 31. mai 2021. Vinnerne kontaktes i Juni. Vi forbeholder oss retten til å benytte vinnerbilder i NMCUs så vel som Esso Norge og Esso Mastercard sine kanaler. Bildene sendes på mail (boks nedenfor) med tekst “Esso” i emnefeltet og mailen inneholde; medlemsnummer i NMCU, navn, mobilnummer og info om hvor bildet er tatt. Bildet må minst være 500 kb (helst større).

Vi gleder oss til å se mange flotte MC-bilder!

Send bilde

Ta kjøregleden tilbake – og svingene du har savnet!    

Endelig er sykkelen ute! Og det er på tide å planlegge de fine, lange turene i lyse kvelder med gode venner rundt bål i fjæra og vakre fjelloverganger. Husk å pakke med deg noe viktig som ikke veier så mye; med Esso Mastercard i lomma har du rabatter langs hele veien – både på hamburgere, reker på brygga, egg og bacon-frokoster og pub-kvelder langs veien. På Esso-stasjonene fyller du tanken med 45 øre/liter i rabatt, og parkerer du sykkelen utenfor et Classic Norway Hotel kan du strekke på beina, spise godt og sove med 25 % rabatt.

Esso Mastercard

Eff.rente 31,13 %, kr 15000 o/12 md. – kostn. kr 2232, tot. kr 17232. Full utnyttelse av fordeler forutsetter at utestående betales ved forfall slik at det ikke påløper renter.

Bli medlem i NMCU