Gruskurs og grustur

Adventure MC Tours og NMCU samarbeider om gruskurs og grusturer i 2021.

Adventure MC Tours har flere tilbud og “pakker” både for kurs og turer. I 2021 er det imidlertid noe begrenset av muligheter på turer grunnet den pågående pandemien.

Gruskurs

På dagskurs (trinn 1) og todagers kurs (trinn 1+2)- (teori – trening – tur) er lunsj inkludert. Det er også mulig å bestille bare trinn 2 om man har kurs fra tidligere.

Ledige dager for kurs er i skrivende stund 13.-14. mai og 15.-16. mai men ledige datoer kan endre seg. Pris for NMCU-medlemmer er kr. 1.400,- for dagskurs (trinn 1) og kr. 2.500,- for todagers kurs (trinn 1 og 2). Det er mulig å bestille overnatting på gården hvor kursene holdes.

Grustur

Hva angår grustur i disse tider, er det begrenset til 5-dagersturer arrangert som dagsturer med base på gården. Overnatting vil da være på et småbruk og på teltplasser (totalt 12 plasser).

På disse turene får NMCU-medlemmer kr. 700,- i rabatt. Totalpris for disse er da kr. 8.000,- alt inkludert (med unntak av egen MC og bensin) og de som velger å overnatte i eget telt betaler kr. 6.300,- med adgang til toalett/bad.
Turene starter mandag morgen, og avsluttes fredag midt på dagen.

Reduserte priser og ledige datoer

NMCU-medlemmer får, som beskrevet, rabatterte priser kurs og tur, men her er det åpent for alle så kurs og turer kan bli fullbookede. Husk gyldig medlemskap ved bestilling!

Følg med på Adventure MC Tours sine hjemmesider for oppdaterte datoer og ledige plasser.

Gruskurs

Grustur   

Adventure MC Tours