MC-avisa med nettkampanje

MC-avisa kommer nå med en nettkampanje som heter “Støtt din lokale forhandler” som vil gå på deres nettside www.mcavisa.no
Da NMCU har et meget godt forhold til de lokale forhandlerne samt deres bransjeforening NMCF så synes vi dette er et godt tiltak i disse tider og deler her MC-avisa sitt innlegg.

“I disse corona-tider snakkes det mye om det å ta vare på hverandre og gjøre en felles dugnad. Vi i MC-avisa mener at det er våre nærmeste som nå må få vår oppmerksomhet og hjelp, men vi vil også slå et slag for din lokale MC- og utstyrsforhandler. Det er i disse tider viktig at norske motorsyklister tar vare på sin forhandler.

MC-avisa er selvsagt ikke imot å handle på nett, og flere av forhandlerne har også nettsider med nettbutikk. Men det å gå innom din lokale forhandler og sjekke ut størrelser på utstyr, og etterpå bestille dette utstyret fra utlandet, er utrolig dårlig business for denne forhandleren som må betale leie og lønn i henhold til norsk kostnadsnivå.

MC-avisa starter denne uken opp en video-serie der vi viser frem forhandlernes sine butikker og utvalg. For dere som sitter i karantene, selvpåført eller ikke, rundt om i landet og ikke har mulighet til å besøke en forhandler, så mener vi at dette er bedre enn enda en Netflix-serie!

MC-avisa oppfordrer herved alle MC- og utstyrsforhandlerne til å sende inn video av sin butikk. Filmen eller filmsnuttene må være maks 4 minutt i lengde.
Sendes til: post@mc-avisa.no