NMCU søker ny daglig leder

NMCU er på jakt etter den rette personen som vil lede organisasjonen videre etter at daglig leder Bjørn M. Magnussen går av med pensjon i 2021.

– Vi leter allerede nå etter en allsidig person med stå-på-vilje og lederegenskaper. Han eller hun kan gjerne ha erfaring fra annen lederstilling. Nyttig utdanning er heller ingen ulempe. Genuin MC-interesse, ønske om å bringe NMCU videre og evne til å samhandle med folk i mange forskjellige sammenhenger er andre viktige kvalifikasjoner, sier NMCUs styreleder, Odd Terje Døvik.

Overlapping
NMCUs sentralstyre ønsker at Bjørns arvtaker skal få en god overlappingsperiode, og på den måten både bli husvarm ved sekretariatet, og høste av forgjengerens mangeårige erfaring.
Ny daglig leder ved NMCU-kontoret vil få en allsidig arbeidshverdag. Det spenner fra økonomi, annonsesalg og drift av kontor, til jevnlig kontakt med en rekke ulike aktører NMCU forholder seg til, samt planlegging og oppfølging av en rekke gjøremål.
– Å jobbe for landets eneste interesseorganisasjon for gatemotorsyklister fordrer også at du er utadvendt og strukturert, selv om arbeidsdagene kan arte seg vidt forskjellig, forteller Bjørn.

Søknadsfrist 15. januar -Se stillingsannonse her