På turné for trafikksikkerhet

I disse dager er Trafikksikkerhetsforeningen på norgesturné for å sette fokus på, ja nettopp – trafikksikkerhet.

– Vi har så langt lagt opp til å ha stands på 44 forskjellige plasser i Norge.
Da stiller vi med plakater og informasjon om hvordan du kan unngå trafikkulykker, forteller daglig leder Geirr Tangstad-Holdal fra Trafikksikkerhetsforeningen (TSF).

Kampanjebilen til TSF er tydelig dekorert med budskapet «Trygg sommer». I utgangspunktet ville TSF dele ut flygeblad med informasjon om grep du kan ta for å trygge din egen og andres liv og helse i sommertrafikken. Men den spesielle situasjonen vi nå er i, blir det heller sparsomt med oppsøkende virksomhet. Imidlertid har TSF laget egen nettside for kampanjen. Der kan du se hvor kampanjebilen skal være fra dag til dag de kommende ukene.
www.tryggsommer.no får du mer informasjon om arbeidet til TSF, samt ulike premier du kan vinne.
TSF opererer med #TryggSommer på Facebook, Instagram og SnapChat. Alle som deler bilder med denne taggen er med i trekning om blant annet mobiltelefoner, nettbrett, tursekker og hotellopphold.

Tangstad-Holdal sier at vinnerne trekkes vilkårlig, slik at det ikke er noen proff jury som vurderer lyssetting og blenderåpning på bildene som blir delt på sosiale medier.
Han forteller videre at det så langt ikke er noen som har tagget MC-relaterte bilder, men understreker at motorsykkel-relaterte motiv blir tatt vel imot.

Foto: Geirr Tangstad-Holdal