Pakking har startet..

I forbindelse med at NMCU kontoret skal flytte til Ullevål i løpet av våren har tidligere daglig leder Bjørn M Magnussen startet jobben med å pakke ned snart femti års drift i esker.

-Det er litt rart, sier Magnussen, men etter å ha ruslet inn og ut av disse lokalene i over 20 år er det også gledelig å være med på flytting til nye, moderne og tidsriktige lokaler.
– Dette vil også gjøre det my lettere og mindre tidkrevende å delta i eksterne møter i departementer og andre organisasjoner uten å måtte planlegge i forhold til Vy sine avganger fra Moss, fortsetter Magnussen.

-Det sitter mye historie i veggene som skal pakkes ned. Dersom det er frykt for at noe skal gå tapt for ettertiden kan jeg berolige med at det digitaliseres og arkiveres over en av lav sko, sier Bjørn.

-Flyttingen til Oslo har vært snakket om i over et år, sier leder av sentralstyret Odd Terje Døvik.  -En ting er de rent praktiske fordelene; nærhet til departementer og direktorater. I tillegg blir vi nabo med NMF, som organiserer sports-delen av norsk motorsyklisme. Det gir mulighet til samordning, samhandling og felles ressursutnyttelse som vi tidligere bare kunne drømme om. At vi sparer penger kommer på toppen av det hele, sier Odd Terje.

Det var et enstemmig sentralstyre som i fjor høst besluttet å flytte sekretariatet til Oslo. Vedtaket kom etter mange og grundige overveielser, og etter at både avtroppende og påtroppende daglig leder hadde deltatt i møter med motorsportforbundet.

-jeg er trygg på at dette blir en god løsning for NMCU, sier daglig leder Bård Vikestad. Og legger til at det slett ikke er noen ulempe at Ullevål kan tilby gratis MC-parkering under tak!
-snakk om vinn-vinn, sier han, og gleder seg til å kjøre Harley til jobben.

Her er et lite bildegalleri så langt i prosessen.