Rustløsning og førerutvikling

Likt for alle er at vi har blitt litt rustne etter et lengre opphold fra MC-kjøringen. Vi vet at det i sesongens begynnelse skjer noen uheldige hendelser. Noen av disse skyldes is i skyggepartier, andre forhold er grus i veibanen, men dessverre er det nok slik at en litt rusten fører selv ofte er årsaken til hendelsene.

Det arrangeres en rekke rustløserkurs og førerutviklingskurs i tillegg til at kjøreskolene kan tilby timer for gjenoppfriskning. Det er en rimelig investering i egen helse så vel som kjøreglede. Dessuten treffer man andre, alltid hyggelige, vår-yre motorsyklister.

Kurs på Vålerbanen
Det blir selvsagt kjøretreningskurs på Vålerbanen, i regi av NMCU Oppland krets, og i år vil dette gå over to dager, 16. og 23. juni. I fjor ble det kjørt kun en dag, med 53 deltagere slik at med en utvidelse til to dager så satses det på enda flere deltagere.
NMCU Oppland disponerer hele Vålerbanen og kurset passer for alle mc typer fra 125 cc og oppover. For ungdom under 25 år og seniorer over 60 sponser NMCU kurset så her er det bare å melde seg på.
NMCU medlemmer betaler halv pris mens ikke-medlemmer betaler kr 400,-
Med andre ord, nok en grunn til å melde seg inn i NMCU

Bli medlem

Trafikksikkerhetsdag i Telemark og Vestfold
NMCU i Telemark og Vestfold arrangere også i år trafikksikkerhetsdag på Geiteryggen

Trafikksikkerhetsdag

 

Rustløsningskurs, et utvalg

Tango MC:
www.tangomc.no
NAF-MC Sikker på MC
www.naf.no/her-finner-du-naf/mc-klubber/sikker-pa-mc/
Førerutvikling.no
www.forerutvikling.no
Senior MC
www.seniormc.no
California Superbike School
www.superbikeschool.no
MCKURS.org
www.mckurs.org
Bikeport
www.bikeport.no