Tjuvstarter ny vervekampanje i NMCU

Den som verver flest nye medlemmer til NMCU kan i 2021 høste fruktene ved å bli med JoyRides på MC-tur til USA.

NMCU-medlemmer er flittige til å verve nye medlemmer, noe sekretariatet setter stor pris på. – Derfor har vi – i samarbeid med JoyRides, MC-avisa og NMCF – tjuvstartet på en ny ververunde et halvt år før vi egentlig hadde tenkt å starte, avslører daglig leder Bjørn M. Magnussen i NMCU.
Han forteller at det er slik at både verver og den som blir vervet må ha betalt medlemskapet sitt for å være med i trekningen om premier. For hvert hovedmedlem du verver får du ett lodd, og det gjelder både i deltrekningen i februar 2020 og i hovedtrekningen på MC-messa i 2021.

MC- og bluestur

– Reisepartneren vår – JoyRides – stiller igjen opp med USA-tur i premie, og denne gangen er det turen med navn «The Blues Route» som er hovedpremien, sier Bjørn, og lover å komme med mer informasjon om denne turen i neste nummer av MC-bladet.
– Vi har erfart, både som samarbeidspartner og som MC-brukere, den utrolig gode og viktige jobben NMCU gjør for MC-førere og MC-bransjen generelt. Jo flere medlemmer – jo større mulighet for å arbeide for MC-saken. Derfor vil vi gjerne bidra til NMCUs vervearbeid, og støtter kampanjen med en ny turpremie, nemlig en tur til det østlige USA, med Smokey Mountains og musikkopplevelser. Denne guidede turen, med en verdi på cirka 50.000 kroner, tar deg med på noen av de mest spennende og utfordrende MC-veiene USA har å by på. I tillegg vil du oppleve det legendariske bluesdistriktet med New Orleans, Memphis, Elvis’ Graceland, og Blues Route Hwy 61. Vi besøker Nashville med Music City, Country Music Hall of Fame, RCA Studio B, Grand Ole Opry, Johnny Cash Museum, Music Drive og mer til, sier markedssjef Robert Drazkowski i JoyRides, og fortsetter:
– Vi har nå i snart to år hatt et svært godt og tett samarbeide med de flinke folka i NMCU. For oss i JoyRides er vi stolte over å kunne fortsette samarbeidet i minst to år til. Vi utvikler stadig nye og spennende turer over hele verden og håper at vi får besøk av mange NMCU-medlemmer på disse turene i årene som kommer.

Flere premier

Bjørn M. Magnussen forteller at det ikke er bare JoyRides som vet å se nytten av NMCUs eksistens. Han har fått signaler om at også andre MNMCU-vennlige aktører vil bidra til vervekampanjen. Vi kommer tilbake med mer om hvem som vil bidra med hva, og hva ivrige ververe har i vente.
Bjørn M. benytter anledningen til å understreke at alle som har vervet nye medlemmer etter 1. mars i år automatisk er med i vervekonkurransen.
– I og med at vi «tjuvstarter» vil første trekning av premier foregå på årsmøtet til NMCU i februar neste år. Etter den tid er det bare å stå på fram til MC-messa i 2021, der vinneren av hovedpremien vil bli annonsert, sier han.