Tryg Forsikring er ny samarbeidspartner for NMCU

Fra 1. juli 2019 har NMCU stått uten avtalepartner på MC forsikring, men ved målrettet arbeid har Tryg Forsikring og NMCU kommet frem til en avtale som ikke bare gir våre medlemmer rabatt, men også en av markedets beste MC-forsikringer.

– Vi ser at motorsyklister er ei kjøpesterk gruppe som har mye de vil forsikre. De er også opptatt av sikkerhet og trygghet på veien, noe som sammenfaller godt med Tryg sine verdier, sier avtaleansvarlig Jannike Sørensen hos Tryg Forsikring.
Hun legger ikke skjul på at MC-folk dermed er attraktive kunder for Tryg. NMCUs medlemmer får 10 prosent på MC-forsikring og 5 prosent på øvrige produkter. Det betyr at du kan få inntil  30 prosent rabatt på MC-forsikring og inntil 25 prosent på de øvrige forsikringene gjennom Trygs fordelsprogram, Tryg Pluss, dersom man samler flere forsikringer hos Tryg Forsikring.

MC Ekstra
Produktsjef motor, Øyvind Stople, sier seg strålende fornøyd med NMCU som ny avtalepartner.
– Vi har et godt inntrykk av interesseorganisasjonen NMCU, som har fått veldig gode skussmål innad hos oss. Som medlem i NMCU framstår man som en seriøs og ansvarlig motorsyklist, mener Stople.
Han opplyser at NMCU-avtalen derfor passer selskapet ypperlig, i og med at Tryg nå satser stort på nettopp MC-forsikring.
Produktsjefen våger påstanden om at forsikringsselskapet kan skilte med Norges beste MC-forsikring. Han sikter da til selskapets mest omfattende forsikring, nemlig «MC Ekstra». Denne superforsikringen går utenpå ordinær kaskoforsikring, og inneholder en rekke svært gode dekninger.

NMCU-sekretariatet og Tryg Forsikring har nå lagt til rette for at medlemmene våre enkelt kan kontakte forsikringsselskapet via nmcu.org, NMCU-appen og Trygs egen hjemmeside.
I MC-bladet #4 som utkommer i uke 39 kan du lese mere.

Les mer hos Tryg Forsikring

Bli medlem