Verv en venn

Tid igjen til trekning

Bli en av oss

Vi har nå startet en vervekampanje hvor du som medlem kan verve nye medlemmer og vinne tidenes flotteste premier!

Litt om vervekampanjen

​​​​Årsmøtet i september ga sentralstyret fullmakt til å utarbeide og iverksette en vervekampanje. Kampanjen skulle løpe gjennom hele 2018, og avsluttes på MC-messa i mars 2019. Målsettingen med det hele er enkel: Vi må bli flere! 

Kampanjen har flere elementer: Det handler om å synliggjøre NMCU (for eksempel gjennom større annonser i MC-avisa og Bikerjournalen); det handler om å utnytte de treffpunktene som blant annet MC-forhandlerne og kjøreskolene representerer; og det handler om å aktivisere den eksisterende medlemsmassen. 

Nå vil vi belønne de av dere som allerede er aktive medlemsververe, og gi et lite ”puff” til de av oss som trenger det for å komme i gang. Vi vil med andre ord premiere de av våre medlemmer som vil gjøre en ekstra-innsats for NMCU.

Slik er vervepremiene!

  • Alle som verver ett nytt medlem blir med i trekningen av en splitter ny MC, til en verdi av cirka 130 000 kroner. Verver du to får du to lodd; verver du 10 får du 10 lodd.
  • Trekningen finner sted under MC-messa i mars 2019. Den heldige vinneren kan velge mellom fem MC´er, som vil bli presentert i tur og orden i de neste utgavene av MC-bladet.
  • Forhandlerforeningen (NMCF) er med og sponser denne hovedgevinsten, og sykkelen vil bli levert ut hos en NMCF-tilsluttet forhandler.

  • Men det stopper ikke her. For hvert tredje medlem du verver får du (i tillegg til loddene) et gavekort på kr. 1000. Gavekortet kan benyttes hos alle forhandlere tilsluttet NMCF, som også sponser denne delen av kampanjen. 1000 kroner rekker ikke så veldig langt, men er ment som en liten takk til deg for vervejobben.
  • Til slutt har vi en ”gulrot” til den som virkelig legger seg i verve-selen: En ”Wild West”-tur med JoyRides, eller en tur til et av de andre reisemålene turoperatøren har i sitt program. Turen har en verdi på inntil 50 000 kroner, og gis til den som pr 1. mars 2019 har vervet aller flest nye medlemmer til NMCU.

For ordens skyld...

Det er kun verving av fullt betalende hovedmedlemmer som teller. Man kan selvsagt verve medlemmer av egen familie, men de må da bli selvstendige medlemmer og ikke bare ikke-betalende familiemedlemmer.

Og...

...premiene er komplementære. Teoretisk sett kan én og samme person både vinne sykkelen, få turen og x antall gavekort. Det verken kan eller vil vi styre. Et lodd er et lodd, og en haug med nye medlemmer er en haug med nye medlemmer. Så får flaks og tilfeldigheter avgjøre hvem som ender opp med gevinstene.