Vervekampanje og NMCU-tur

I forbindelse med vår pågående vervekampanje, der JoyRides gir gratis deltakelse for 1 x MC-sjåfør på en av deres MC-turer i 2021 har vi samtidig lagt til rette for en egen NMCU-tur. Denne turen tilrettelegges for NMCU-medlemmer så her er det bare å starte sparingen.

Trekning
Den store trekningen av MC-turen, levert av Joy Rides, vil være et høydepunkt på MC-messa i 2021 men før vi kommer dit så vil det avholdes deltrekninger. Den første ble foretatt under NMCUs årsmøtemiddag lørdag den 15. februar.
Premiene til denne trekningen var det generalsekretær Olaf Olstad i Norsk MC-forhandlerforeing (NMCF) som skaffet til veie fra noen av de mange NMCF-tilknyttede MC-forhandlerne. NMCU retter en stor takk til Høiden MC-senter, Alf Graarud Motor og Rovik MC for bidragene.

Vinnere i første deltrekning
Svein-Inge Borgen, Hordaland: «Leverlock» fra Høiden MC-senter.
Halvor Nyquist, Aust-Agder: NMCUs profilpakke.
Per Kvalnes, Oslo/Akershus: «Travel-bag» fra Alf Graarud Motor.
Sølve Ellingsen, Telemark: Depotmatte fra Alf Graarud Motor.
Roger Hellevik, Hordaland: NMCU-ryggsekk.
André Lindrupsen, Troms: Depotmatte fra Alf Graarud Motor.
Ole Marius Aspelund, Buskerud: NMCUs profilpakke.
Ann Elin Reiten, Møre og Romsdal: «HotGrips» fra Høiden MC-senter.
Jan Erik Hennum, Buskerud: «Leverlock» fra Høiden MC-senter.
Nina Hansen, Vest-Agder: Gavekort pålydende kr. 500,- fra Rovik MC.

I NMCUs vervekampanje får den som verver et nytt medlem, ett lodd. Jo flere du verver, jo større blir vinnersjansen. Lodd som har gitt uttelling i denne deltrekningen blir med videre i kommende deltrekninger, samt til den store hovedtrekningen neste år.
Noen av våre ververe har i skrivende stund ikke mottatt sine lodd, men de er behørig notert og vil komme tilsendt. Vinnerne i årets deltrekning får tilsendt sine gevinster fra NMCU så snart vi får pakket og levert på posten.

Mer om NMCU-turen 2021