NMCU-kalenderen

Her finner du oversikt over treff og andre MC-relaterte arrangementer som er meldt til oss.

Meld inn et arrangement her! 

Treff i utlandet:

 

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

NAF Oppfriskningskurs på Varnabanen i Østfold

13. mai 2023 - 14. mai 2023

Kursene passer for alle som ønsker å friske opp kunnskapene fra forrige sesong og/eller ønsker å videreutvikle sine ferdigheter som motorsyklist.

Formålet med kursene er å øke kjøregleden gjennom bedre kjøreteknikk og større trygghet på motorsykkelen. Kurset starter med en teoridel om hvordan vi sitter på og forankrer oss på motorsykkelen, og hva dette har å si for kjøreopplevelsen og vår mulighet til å kjøre motorsykkelen på en mer effektiv og god måte. De forestående kjøregårdsøvelsene, som i utgangspunktet er øvelser basert på forankringen og blikkbruk, blir også gjennomgått. Kjøregårdsøvelsene innebærer også trening på brems, samt bruk av clutch og gass. I den påfølgende kjøretreningen på banen fokuserer vi så i større grad på svingteknikk, samt at vi tar med oss de kjøretekniske momentene fra kjøregårdsøvelsene og bygger videre på disse.

Alle deltakere på kurs må ha gyldig førerkort, registrert og forsikret MC for vei. Kurset foregår etter veitrafikklovens bestemmelser. Kursene er godkjent av SVV etter «Søknad om kjøring på lukket bane etter kapittel 3».

Se gjerne vår reklamefilm på YouTube.

NAF MC Oslo har arrangert oppfriskningskurs for MC hvert år siden klubben ble stiftet i 1989. Vi holder egne instruktørkurs for å opprettholde kvaliteten på instruktørene og videreutvikle kurset. Vi har årlige evalueringer av kursene, og har fått mange tilbakemeldinger på at våre deltakere har vært meget fornøyde og har hatt stort utbytte av kursene.

I 2023 arrangerer vi to kursdager på Varnabanen i Østfold. Totalt 4 kurs.

Kurset starter med kjøregårdsøvelser og nødvendig teori før vi setter i gang med kjøreteknisk trening på bane.

NB! Oppmøte 30 min før kursstart.

Dato:     Lørdag 13. mai og søndag 14. mai
Pulje 1:  kl. 09:00 – 13:30, oppmøte kl. 08:30
Pulje 2:  kl. 14:30 – 19:00, oppmøte kl. 14:00

Sted:
Varnabanen, Våler i Østfold. Se kart, banen ligger ca. 70 km fra klubbhuset.

Priser:
For medlemmer i NAF MC: Kr. 750,-
For medlemmer i NAF MC under 24 år: Kr. 450,-
For ikke-medlemmer: Kr. 930,-

Vil du bli medlem i NAF MC Oslo klikker du her.

Enkel kafeteria.

Påmeldingen din blir bekreftet med en e-post fra kjørekursansvarlig med opplysninger om betalingsinformasjon. Her er det «førstemann til mølla prinsippet» som gjelder, så betaling må være inne på klubbens konto til gitt frist. Plass på kurset vil bli bekreftet pr. e-post, forutsatt at betaling for deltakelse er på vår konto innen fristen.

Obs! Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding. Betalt kursavgift refunderes kun ved fremleggelse av legeattest.

Gjeldende for alle kurs

Forsikring:
Vi ber deg sjekke nøye vilkårene på MC-forsikringen hos ditt forsikringsselskap. Kontroller at førerutviklingskurs som dette kurset, er dekket av forsikringen. Dette finner du sannsynligvis under kapitlene «Dekker» og «Dekker ikke» i vilkårene.

Krav til kjøreutstyr og teknisk stand på MC:
Alle førere skal ha godkjent kjøre utstyr. Bekledning som åpenbart IKKE er å anse som kjøre utstyr vil føre til avvisning. Alle sykler må være i god teknisk stand. Det kommer til å bli foretatt en enkel sjekk av hver motorsykkel før deltakerne får slippe ut på kjøreteknikk treningen. Dersom vi oppdager feil / mangler vil NAF MC Oslo forbeholde seg retten til å avvise den aktuelle motorsykkelen.
Vi har tidligere erfart at førere har møtt opp med motorsykler som ikke har vært i tilfredsstillende teknisk stand. Dette være seg dårlige dekk, bremser, dempere osv. Sykler med slike mangler vil bli avvist.

Krav til fører av MC:
Brudd på veitrafikklovens bestemmelser eller andre føringer som settes under kurset kan medføre bortvisning fra området.

Force Majeure:
Dersom hele eller deler av oppfriskningskurset blir avlyst pga. omstendigheter utenfor NAF MC Oslo’s kontroll, gir det ikke rett til tilbakebetaling av hele eller deler av deltakeravgiften. Dette gjelder f.eks. ved ekstremvær som gjør kjøring uforsvarlig. NAF MC Oslo vil i slike tilfeller forsøke å lage et annet opplegg for å få gjennomført oppfriskningskurset.

Fotografering:
NAF MC Oslo tar bilder/film under kurs. Dette kan blant annet bli publisert på våre nettsider, i nyhetsbrev og reklamesammenheng eller som statusoppdateringer på sosiale medier. Om du ikke ønsker at NAF MC Oslo skal publisere gjenkjennbart bilde/filmmateriale av deg, ber vi om en skriftlig tilbakemelding på e-post.

Påmelding

Du melder deg på kurset via påmeldingsskjemaet. Velg tid for kurs.

Du skal få en bekreftende melding på mail. Sjekk spamfilter om du ikke har fått denne. Ta kontakt om du ikke har fått bekreftelsen.

Din påmelding vil bli bekreftet på e-post fra kjørekursansvarlig, med opplysninger om betalingsinformasjon og betalingsfrist. Betaling må være inne på konto til gitt frist, ellers kan du risikere å miste plassen.

Detaljer

Start:
13. mai 2023
Slutt:
14. mai 2023
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://nafmcoslo.no/oppfriskningskurs/

Arrangør

NAF MC Oslo

Sted

Varnabanen
Våler i Østfold, Norge + Google-kart
Vis Sted nettside