både til fører og mc

Noen av medlemsfordelene forutsetter at du benytter en egen lenke eller rabattkode. Disse finner du i Gnist. (Forutsetter innlogging med gyldig medlemskap)

Forsikring

10% rabatt på MC-forsikring

NMCU/Bikelife Norge medlemmer får 10 prosent på MC-forsikring og 5 prosent på øvrige produkter. Det betyr at du kan få inntil 30 prosent rabatt på MC-forsikring og inntil 25 prosent på de øvrige forsikringene gjennom Trygs fordelsprogram, Tryg Pluss, dersom man samler flere forsikringer hos Tryg Forsikring.

Beregn din pris og be om tilbud her

Drivstoffavtaler

NMCU/Bikelife Norge har en avtale med Esso Mastercard som gir våre medlemmer 45 øre i rabatt/liter og 20 % rabatt på bilvask hos Esso, i tillegg til mange andre fordeler for deg som liker å være på veien.

Søk om kort her

Klær og utstyr

Som medlem i NMCU / Bikelife Norge får du 10% rabatt på ordinær pris.

Tilbudet gjelder produkter fra Bullfighter, Sweep, LS2, Falco, Richa, Alpinestars, Beeline, Midline og Interphone.

Vis ditt medlemskort i butikken, eller gå til medlemssiden for å se hvordan du kan bruke din medlemsfordel hos Bullfighter.no

AGM har inngått en avtale med NMCU og Bikelife Norge, der våre medlemmer i 2023 får 10% rabatt på alle produkter fra SW-Motech i nettbutikken.

SW-Motech er en av verdens ledende produsenter av tilbehør til motorsykler. De tilbyr i dag over 3000 forskjellige produkter innen bagasje til motorsykkel, sikkerhet og beskyttelse, belysning, komfort/ergonomi og navigasjon til motorsykler.

Dette er Tyske produkter av meget høy kvalitet som er gjennomtestet for lang holdbarhet, lett montering og praktisk bruk.

Produktene SW-Motech tilbyr er tilpasset de enkelte modellene (og årsmodeller) fra motorsykkelprodusentene, og du kan være sikker på at bagasjen eller motorbøylen du kjøper, passer til akkurat den modellen du har.

Vi er stolte over å være alene som importør av SW-Motech til Norge. Vi har et stort lager i Norge for rask levering og lave priser.

Rabattkoden for å bruke din medlemsrabatt hos AGM finner du på vår medlemsside.

 

Hoteller

Nå får dere som forening eller organisasjon rabatt på over 180 hoteller i Norden. Det gjelder uansett om dere driver med matlaging, medisinsk forskning eller akvarellmaling. Sov godt!

Rabatt for deg som er medlem av en forening
Du som reiser på egenhånd i forbindelse med foreningsarbeid, får selvsagt også rabatt på hotell hos oss.

20% rabatt på Quality Hotel™ og Clarion Hotel®
15% rabatt på Comfort Hotel® og Clarion Collection® Hotel

Instruksjoner for hvordan du kan bruke din rabattavtale finner du på Gnist.

Best Western har inngått samarbeidsavtale med NMCU.

Følg denne snarveien for finne pris og bestille overnatting:

Best Western booking 

Instruksjoner for hvordan du kan bruke din rabattavtale finner du på vår medlemsside.

Classic Norway Hotels

Det er noen hoteller som skiller seg litt ut, og Classic Norway Hotels er alle slike hoteller.

Du kan bestille via hotellets nettside, eller oppgir rabattkoden ved innsjekk og droppinn. 

Classic Norway Hotels:

 • Aksjemøllen, Lillehammer
 • Bjorli Fjellstuer
 • Flatflesa Fyr, Flesa
 • Finnøy Bryggehotell, Ålesund
 • Gloppen Hotell, Sandane
 • Grand Hotel, Åndalsnes
 • Henningsvær Bryggehotell, Lofoten
 • Hotell Refsnes Gods, Jeløy
 • Hotell Utsikten, Geiranger
 • Hustadvika Havhotell, Atlanterhavsveien
 • Håholmen, Atlanterhavsveien
 • Molde Fjordhotell
 • Nyvågar, Lofoten
 • Ramme fjordhotell, Hvitsten
 • Reine Rorbuer, Lofoten
 • Å Rorbuer, Lofoten
 • Sagafjord Hotel, Sæbø på Sunnmøre
 • Skarsnuten Hotel, Hemsedal
 • Strand Hotel Fevik
 • Valldal Fjordhotell
 • Korsholmen, Atlanterhavsveien
 • Ona Havstuer

Instruksjoner for hvordan du kan bruke din rabattavtale finner du på vår medlemsside.

Rabatt på overnatting sommeren 2023 i nærheten av Legoland

Velkommen til Aiden by Best Western Herning, et nybygget hotel med alt, som du har brug for. Hotellet ligger i rolige omgivelser tæt på Herning centrum og attraktioner som Jyllands Park Zoo og Legoland. Hotellets innovative højteknologiske løsninger, giver dig mulighed for bestille mad og drikkevarer, streame indhold fra internettet og tjekke ud inden du tager afsted.

Vores parkeringsplads er gratis for gæster og tilbyder ladestationer til elbiler. Den digitale reception med dansk og engelsktalende personale er åben 24 timer i døgnet. Aiden by Best Western Herning tilbyder innovative og tekniske løsninger, så du kan få et enkelt, afslappet ophold til en rimelig pris.

Enkeltrom inklusive frokost:  DKK 695,-
Twinrom inklusive frokost:    DKK 795,-

Avtalen gjelder fra 19.06-20.08.23

Instruksjoner for hvordan du kan bruke din rabattavtale finner du på vår medlemsside.

NMCU-medlemmer får i perioden 19.06.2023 til 20.08.2023 rom for følgende priser hos Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport:

 • Enkeltrom inkl. frokost: kr 895,-
 • Twinrom inkl. frokost    kr 995,-

Sure Hotel by Best Western Trondheim Airport tilbyr rimelige opphold og har sentral beliggenhet i Stjørdal, 4 km unna Trondheim lufthavn. Stjørdal togstasjon er kun noen få minutter unna hotellet. To store europeiske motorveier, E6 og E14, er like i nærheten.

Hotellet har stor, gratis parkering,

Instruksjoner for hvordan du kan bruke din rabattavtale finner du på vår medlemsside.

trondheimairporthotel.com

NMCU-medlemmer får i perioden 19.06.2023 til 20.08.2023 rom for følgende priser hos Park Inn by Radisson Haugesund Airport:

 • Enkeltrom inkl. frokost: kr 695,-
 • Twinrom inkl. frokost    kr 895,-

Park Inn by Radisson Haugesund Airport Hotel ligger bare 3 kilometer fra Haugesund lufthavn, nær Karmøy, Nordvegen Golfklubb og en rekke kulturelle attraksjoner.

Velg blant ett av våre 117 rom og suiter, som alle har gratis Wi-Fi, kaffe- og te-fasiliteter og tilgang til vår deilige frokostbuffet. Nyt kveldsbuffeten vår i hotellets restaurant (stengt om sommeren), eller ta en drink med venner i lobbybaren. Benytt deg av treningssenteret vårt og gratis parkering, og planlegg ditt neste arrangement i ett av våre ni velutstyrte møterom med en kapasitet på opptil 300 personer.

Instruksjoner for hvordan du kan bruke din rabattavtale finner du på vår medlemsside.

Gå til hotellets nettsider

Vertshuset Røros

Erzscheidergården har vært overnattingssted siden 1945, og med sine 24 unike værelser så ble det en del av Røros Hotell Gruppen i 2013.

Røros-naturen og Røros-folket har inspirert oss til å gi hvert rom sitt særpreg. Antikke møbler, gamle bruksgjenstander og fortidas tømmervegger er kommet til heder og verdighet igjen, kombinert med moderne løsninger.

NMCU / Bikelife Norge sine medlemmer har 10% på overnatting på Erzscheidergården. Vis ditt medlemskap ved innsjekking på hotellet.

Les mer og bestill overnatting

 

Fosen Fjordhotell

Fosen byr på det meste du kan tenke deg. Alt fra historiske opplevelser til moderne kystkultur, råvarer verdig Michelinrestauranter, eventyrutflukter både til sjøs og til lands, sporty elsykkelturer med kunst, kultur, mat og utsiktsinnslag. 

Fosen fjordhotell ligger i hjertet av Åfjord og har vært et knutepunkt for lokalmiljøet og tilreisende i en årrekke. 

Vis ditt medlemskap i resepsjonen ved innsjekking.

Les mer og bestill overnatting her

Fugl Fønix hotell

Vi ligger midt i Etne, med 33 rom, egen restaurant & pubbryggeri.

Fugl Fønix Hotel er et fullservice hotell med fokus på overnatting, god mat, lokale råvarer og godt øl. 

Her treffes hotellgjester, lokale og forbifarende i hjertet av Etne. Atmosfæren er avslappende og uformell.

Her kan du nyte livet!

Vi gir NMCU / Bikelife Norges medlemmer 10% rabatt ved direkte booking. Vis ditt medlemskap i resepsjonen.

Gaustatoppen sportell

Gaustatoppen Sportell ligger ikke langt fra Rjukan for alle som ikke er veldig godt kjent i området. Ca 18mil fra Oslo, og 1,3 mil fra Rjukan sentrum. Hotellet ligger oppe i fjellet med nydelig utsikt mot Gaustatoppen. Ett flott fjell hvor man kan ta seg en spasertur til toppen.

Gaustatoppen Sportell er ett Hotell for folk i farta, og er rustet for motorsykler som kommer med våte klær og trenger en tørk, samt god middag og kanskje en liten runde i baren på kvelden. Områdene rundt tilbys det mengder av aktiviteter, som f.eks Strikkhopp fra brua til Vemork, Vemork museet, Gaustabanen opp til Gaustatoppen eller du kan tilbringe dagen på klatreparken på Gvepseborg.

Områdene rundt innbyr til mange flotte mc veier, Og vi skal prøve å legge en av våre fellesturer innen her i løpet av sesongen.

Gaustatoppen Sportell tilbyr 20% på overnatting til våre medlemmer.

Instruksjoner for hvordan du kan bruke din rabattavtale finner du på vår medlemsside.

https://www.gaustatoppensportell.no/

Kvikne fjellhotell og kafé

Kvikne Fjellhotell & Kafé som ligger 50 meter fra riksvei 3 på Kvikne på grensa mellom Innlandet og Trøndelag, 4,5 time fra Oslo og 1,5 time fra Trondheim gir NMCU medlemmer 10% rabatt ved direkte booking.

Hotellet har 28 familievennlige rom /leiligheter, restaurant og stort basseng og tilbyr god og ofte kortreist mat, og tilpasser menyer etter ønske ved gruppebestillinger.

Husk medlemsnummer ved bestilling, eller vis ditt medlemskap ved ankomst i resepsjonen.

E-post: post@kviknefjellhotell.no      Tlf: (+47) 929 89 780

https://www.kviknefjellhotell.no/

Pan garden

Pan Garden Åmli Hotell tilbyr, ved fremvisning av gyldig medlemskort, 15% rabatt på ordinære overnattingspriser og halv pris på kanoutleie.  Her er bar og restaurant med verdens fineste utsikt.
Hjemmelaget pizza! 

pangarden.no

Epost: post@pangarden.no   Tlf: 37 08 20 90

Radisson Blu Resort i Trysil ligger perfekt til ved foten av fjellet og byr på den optimale ferien for de som liker seg utendørs. Norges største reisemål for ski ligger i Trysil og har 31 heiser, 68 bakker og over 100 kilometer med langrennsløyper. Her kan du kjøre slalåm, gå på langrenn, stå på snøbrett og kjøre hundeslede om vinteren, og om sommeren kan du komme tilbake for å sykle, gå turer, spille golf, dra på rafting og ri på hest. Du kan leie sykkel i sportsbutikken Sport Lodge’n, som ligger i hjertet av hotellet.

Hotellet ønsker primært at medlemmene booker via hotellets nettsider med egen kode og dersom booking gjøres ved ankomst må man vise til medlemskap i Bikelife Norge.

NMCU og Bikelife Norge sine medlemmer får hele 15% rabatt på overnatting og frokost hos Radisson Blu Mountain Resort & Residences.

Døgnåpen resepsjon.

Epost: reservation.trysil@radissonblu.com  Tlf: 62 44 90 00

Web: www.radissonhotels.com/no-no/hoteller/radisson-blu-resort-trysil

Reinheimen Lodge ble med som Bikelife Hotell i 2021, og vi dro i gang allerede med en gang ett treff der oppe. Reinheimen Lodge ligger i Sjåk. Idyllisk plassert mellom flotte fjell og ett nydelig lite vann.

Her er det muligheter til å bo i dere flotte Dome, hytte, inne på lodgen eller i telt om du vil ha med deg dette. Reinheimen lodge byr på god mat, og drikke. Og er drevet at motorsyklister som vil det beste for motorsyklisten.

Reinheimen Lodge gir 10% på overnatting og mat.

Instruksjoner for hvordan du kan bruke din rabattavtale finner du på vår medlemsside.

Epost: eventyr@reinheimenlodge.no 

Web: reinheimenlodge.no

Tlf: 917 78 965

Beliggenheten til Røros Hotell gjør at du får mer tid til aktiviteter som langrenn. Etter å ha utforsket utendørsbassenget og innendørsbassenget er det bare å ta turen til Brasseriet, som byr på skandinaviske retter og serverer middag.

En bar/lounge, et boblebad og en badstue er bare noe av det du kan glede deg til hvis du bestiller overnatting på dette hotellet med 4 stjerner. Skioppbevaring er også blant frynsegodene her. Andre reisende skryter av de komfortable sengene og frokosten.

For oss motorsyklister er området et mekka, og byen i seg selv er en severdighet og kulturarv. Tar du også med fiskestangen er det vistnok masse fine fiskevann i området.

Adresse: Røros Hotell, An-Magrittveien, 7374 Røros

Epost: reservation.trysil@radissonblu.com  Tlf: 72 40 80 00

Web: roroshotell.no/

Setesdal Hotell ligger ikke langt fra Bygland, og ligger nydelig til nede ved vannet. Og med kort vei til både Valle og Suleskard så har du nok veier å kose deg på noen dager her nede.

Setesdal Hotell ble Bikelife Hotell på tampen av 2021, rett etter sesongslutt og har hatt mange motorsyklister innom 2022.

Her er det mulig å vaske klær. lage egen mat. Samt mange av rommene har egne kjøleskap om du tenker bli her ett par dager.
Er dere en liten gjeng på tur, anbefales en av hyttene ned mot vannet, hvor dere kan sitte og kose dere på kvelden etter endt kjøring.

Setesdal Hotel gir 15% på overnatting og mat ved bruk av rabattkoden. 

Instruksjoner for hvordan du kan bruke din rabattavtale finner du på vår medlemsside.

Web:  setesdal-resort-motel-bygland.ibooked.no/

 

 

Trædal Hotell og Turistsenter

Trædal Hotell og Turistsenter ligger like utenfor sentrum av Sunndalsøra. Hotellet er vakkert plassert med utsikt over Sunndalsfjorden og fjellene i Litldalen.
Vi tilbyr overnatting i hotell, leiligheter, vandrerhjem og campinghytter. I tillegg har vi caravanplass til campingvogner, bobil og telt. Med utgangspunkt i Trædal Hotell og Turistsenter er flere severdigheter, aktiviteter og utflukter i Sunndal tilgjengelig. 

10% NMCU-rabatt på overnatting og mat i perioden 1/6-1/9.

Døgnåpen resepsjon.

Epost: post@tredal.com   Tlf: 71 69 87 00

tredal.com

Vertshuset Røros

Med røtter tilbake til 1600-tallet byr Vertshuset Røros på 32 koselige hotellrom og 6 leiligheter midt i Røros sentrum. Vårt kjøkken byr på gourmetmåltider med utgangspunkt i gode lokale råvarer og mattradisjon.

På Vertshuset Røros bor du i, og er omgitt av, historisk arkitektur. Men det gir likevel en helt tydelige følelse av å bo i en levende by, kun et steinkast unna den ikoniske røroskirken Bergstaden Ziir.

NMCU / Bikelife Norges medlemmer har også 10% rabatt på overnatting.

Epost: post@vertshusetroros.no

Tlf: 72 41 93 50

 

vertshusetroros.no

Skjolden hotel

Skjolden Hotel ligger innerst inne i verdens lengste fjord, Sognefjorden. Vår fjordarm heter Lustrafjorden og ligger ved foten av Jotunheimens mektige fjell. Hos oss finner du et eget mikrobryggeri, en faktastisk hage og et gjennomført matkonsept.

NMCU / Bikelife Norge sine medlemmer får 10% på overnatting med frokost

Epost:booking@skjoldenhotel.no

Tlf: 57 68 23 80

skjoldenhotel.no

Advokater

Gratis førstegangskonsultasjon i personskade og forsikringssaker.

Benytt medlemsnummer ved kontakt. Be om medlemsnummer.

Advokat John Tuflått, Boks 1058, 2004 Lillestrøm. Send e-post

advokatfirma-john-tuflatt-mna.business.site

Et advokatfirma med lang og bred erfaring. Spesialkompetanse på kjøpsrett. Gratis førstegangs vurdering og 30% rabatt ved eventuell sak.

Benytt medlemsnummer ved kontakt. Be om medlemsnummer.

Henrik Ibsens gate 90, 0255 Oslo   Send e-post      

sbadvokat.no

Trafikkopplæring / Førerutvikling

Som medlem i NMCU får du 12% rabatt på alle førerutviklingskurs hos Førerutvikling.no. Oversikt og bestilling av kurs finner du her.

For å dra nytte av NMCU-rabatten må du kunne fremvise gyldig medlemskort ved oppmøte på kurset.

Les mer om Førerutvikling.no og kursene. 

Kurs for 2024 legges ut i løpet av desember.

Som medlem i NMCU får du 15% rabatt på alle førerutviklingskurs på grus hos Follo Trafikkteam. Oversikt og bestilling av kurs finner du her.

For å dra nytte av NMCU-rabatten må du kunne fremvise gyldig medlemskort ved oppmøte på kurset.

Les mer om Follo Trafikkteam og kursene. 

BikePort og NMCU / Bikelife Norge /NMCU har nå inngått avtale på førerutviklingskurs, og som NMCU-medlem får du 10% rabatt på alle førerutviklingskurs i 2024.

BikePort har arrangert Førerutviklingskurs siden 2006, og er en av de med mest erfaring i Norge.

Terminliste 2024:

KNA Raceway 18-20 mai 2024Rudskogen 24-25 mai 2024Rudskogen 21-22 juni 2024ACR 6-8 juli 2024Rudskogen 26-27 juli 2024KNA Raceway 24-25 august 2024

Klikk på ønsket event for å gå direkte på siden for informasjon og påmelding.

BikePort tilbyr både Førerutvikling på sin gatesykkel, og trackday/racing med egen racingsykkel.

Trafikalt grunnkurs: 10% rabatt
Grunnkurs MC: 10% rabatt

Alle elever som gjennomfører fullt opplæringsløp hos Førerkort experten vil få 500 kr i rabatt

forerkortexperten.no

Verksteder/forhandlere/dekk/verkstedutstyr

Alle Bikelife Norge sine medlemmer får 20% rabatt på veiledende priser. ( Gjelder ikke kampanje produkter)

Instruksjoner for hvordan du kan bruke din rabattavtale finner du på vår medlemsside.

Nordic Lift har mye vi motorsyklister kan ha brukt for, så besøk nettsiden deres og ta en titt: nordiclift.no/

Tempe Dekkservice er en forhandler i Fossegrenda i Trondheim som ligger sentralt for de fleste.

De har Bridgestone som sitt hovedmerke og god erfaring med å skru på motorsykkel, bytte dekk på felg og balansering av disse.De tilbyr Bikelife Norges medlemmer hele 40% (av veiledende pris) på Bridgestone MC-dekk.

Bikelife Norge sine medlemmer får også fordelaktig pris på andre typer dekk på forespørsel.

Alle medlemmer må opplyse om Bikelife Norge-medlemskap før dekkhandel for at prisene skal gjelde.

Tor Olav Salvesen satser for fullt og lar hobbyen bli et levebrød, og foruten å være instruktør på MC-akademiet er Tor Olav Salvesen utdannet bilmekaniker og har jobbet med det i en årrekke.  Han har de siste årene hatt en lidenskap for MC, og det er med stor glede vi gratulerer og ønsker lykke til med den nyervervede autorisasjonen til å drive MC-verksted og dekkomlegg.

Salvesen og Sønn skal hovedsaklig drive med dekksalg og service på mc, men bygger også sykkel etter kundens ønske. Skapergleden har preget Tor Olavs interesse og sykkelen over er plukket helt ned og satt sammen med masse justeringer, custom-deler og dekaler. Bedriften er etablert i Stange som ligger rett ved Hamar i Innlandet fylke, og han selger også dekk på diverse banedager rundtomkring.

Bikelife Norge og Salvesen og Sønn har det siste året hatt avtale hvor medlemmene i Bikelife Norge får 30% på Bridgestone dekk.

CZ Tuning ønsker å kickstarte samarbeidet med Bikelife Norge sine medlemmer med en en konkurranse hvor en heldig vinner kan vinne gratis tuning til valgfritt kjøretøy (MC må kunne tunes vie service-kontakt).

Det man må gjøre er å følge linken under, legge ut bilde av kjøretøyet du ønsker en tuning på og du er med i trekningen. Lykke til!

Facebook

Verdt å nevne at CZ Tuning har fått gleden av å tilby tuning til ulike kjøretøy til en rabattert pris. Dette gjelder bil, motorsykkel, lastebil, traktor mm.

Instruksjoner for hvordan du kan bruke din rabattavtale finner du på vår medlemsside.

Alf Graarud motor eller agmshop.no har lenge vært en av butikkene som har hatt et samarbeidet med Bikelife Norge og satt oss på mange av de nye syklene vi har vært ute og testet. Vi har også jobbet med en avtale hvor Bikelife Norge sine medlemmer kan få litt ekstra rabatter. Alf Graarud Motor har også sagt at vi ønsker tilby en kvalitetshoodie fra Alpinestars Hoodie til våre medlemmer. Den vil i utgangspunktet vare sort ute agmshop logo.

I den anledning har de laget en egen landingsside hvor man får et utvalg med rabatterte varer som endres med jevne mellomrom.

Instruksjoner for hvordan du kan bruke din rabattavtale finner du på vår medlemsside.

En av våre medlemmer satte så pris på engasjementet i gruppa at han ønsket å gi medlemmene våre 15% på metallplater inntil 1m2.

Vet det er mange her som er ivrige byggere av Custombyde sykler så håper dette kan være et tilbud som medlemmene kan nyte godt av.

Dekkmann har skiftet navn til BestDrive

BestDrive i Moss gir følgende rabatt på dekk til medlemmer av NMCU /Bikelife Norge:

 • Bridgestone 35% på listepris 
 • Continental  25% på listepris
 • Metzeler      10%  på listepris

Verkstedet har foreløig ikke mulighet til å legge om dekk som står på sykkelen. De ansatte vil gjennomgå kurs for hulskift på MC gjennom vineteren. Du må derfor ha med hjulene løst. De legger om dekk på felg, og avbalanserer hjulet.

For å få rabatten hos BestDrive Moss viser du gyldig medlemskort fra NMCU / Bikelife Norge.

Detailing / Shine & Polish

nsanity Detailing er en gjeng erfarne detailere som holder til på Langhus, ca 20 minutter sør for Oslo, og Premium bilpleie har vært deres hovedfokus siden 2016, og selv om flesteparten av jobbene har vært på bil, har de flere kunder som også har fått behandlet sine motorsykler.

Flere i teamet deres kjører sykkel selv, så de ønsker derfor å offentliggjør at de også tilbyr detailing av motorsykkel.

«Vår filosofi for nettbutikken vår er relativt enkelt. Vi selger de produktene vi bruker selv, og ingenting annet. 

Vi har det beste av det man normalt trenger – og kan skaffe det meste hvis du ønsker noe spesielt.

Leverandørene vi bruker en også nøye utvalgte, hvor vi blant annet på Feynlab og Kl!in Korea er distributører for Norge.

Nettbutikken vår er helt ny – så her vil det skje mye i tiden som kommer!»

10% RABATT I NETTBUTIKK TIL VÅRE MEDLEMMER:

https://www.insanity.no

Du får også gode priser på arbeid utført av Insanity Detailing.

«Vi har spesialisert oss på lakk-korreksjon, keramisk coating og steinsprutbeskyttelsesfolie. Merkene vi bruker har vi brukt lang tid på å teste, og er sterke og kvalitetsbevisste aktører på markedet. Nettbutikken består kun av produkter vi bruker selv. Bytter vi produkt fordi vi har funnet noe bedre, så slutter vi å selge det gamle!

Fokuset ligger i kvaliteten på de tjenestene vi leverer, og det har vist seg å være noe kundegruppen vår setter pris på.

Vi behandler alle kjøretøy som våre egne, og gjør vårt beste for at alle kunder skal bli 100% fornøyde.»

Instruksjoner for hvordan du kan bruke din rabattavtale finner du på vår medlemsside.

Førre Bilpleie ble startet i 2017 og holder til rett utenfor Haugesund, nærmere bestemt Førre/Frakkagjerd. Dette er en bedrift som har et øye for detaljer og fokuserer på å alltid overgå kundens forventninger.

Autorisert Detailer for Kenotek Ceramic Shield. Så her kan man få alt fra en enkel vask og voks, til full pakke som er 3-stegs lakk-korrigering med keramisk coating som gir lang holdbarhet.

Mer informasjon og booking gjøres via: https://www.facebook.com/ForreBilpleie

Instruksjoner for hvordan du kan bruke din rabattavtale finner du på vår medlemsside.

Dekkcenteret Fredrikstad gir medlemmer i NMCU / Bikelife Norge inntil 40% på Bridgestone

Nettsider

 

 

Scandicshine.no tilbyr alle medlemmer av NMCU 15% rabatt på hele sitt sortiment, unntatt allerede nedsatte varer.

Vi tilbyr et bredt spekter av varer til rengjøring av bil, mc, båt m.m. Alt fra enkle kjemikalier til utstyr, maskiner og tilbehør. 

Kontakt oss gjerne for råd og hjelp til hva du trenger for å få skinnende ren bil, mc eller båt.

Instruksjoner for hvordan du kan bruke din rabattavtale finner du på vår medlemsside.

Veihjelp

Falck Redning AS gir MC medlemskap med 15% fast NMCU/Bikelife rabatt.

Husk å oppgi at du er NMCU/Bikelife medlem ved bestilling

falck.no

Reiser og transport

MC Transport AS

Mens sykkelen fraktes til destinasjonen, tar du flyet og plukker opp din MC ved flyplassen i München, Alicante eller Tromsø. Kjøreparadisene i Alpene, Spania, Skandinavia og resten av Europa er bare en kort flytur unna!

NMCU/Bikelife medlemmer får 10% rabatt hos MC-Transport. 

Instruksjoner for hvordan du kan bruke din rabattavtale finner du på vår medlemsside.

Vil du oppleve den tropiske øya Sri Lanka, Vietnam, Nepal, Peru eller Bolivia på motorsykkel i selskap med en lokal, skandinavisk motorsykkelguide?

MC ASIEN gir NMCU / Bikelife Norge sine medlemmer 1500 i rabatt på sine turer.

MC ASIEN har en skandinavisk motorsykkel guide, en følgebil som frakter bagasje og har plass til baksetepassasjerer, en lokal guide og en omreisende mekaniker. De tenker på hver minste detalj, så du må bare konsentrere deg om å kjøre motorsykkel og oppleve det storslåtte landskapet og spennende kulturene.

De ønsker gjerne å snakke og skrive sammen med deltakerne og veilede dem best mulig, slik at de kan sørge for at du melder deg på motorsykkelturer som passer dine kjøreferdigheter og temperament. Så dere må gjerne ta kontakt og ta en prat om hvor turen skal gå. Se mer på  https://www.mcasien.com/

MC ASIEN er et dansk reiseselskap med ti års erfaring som har mange nordmenn på turene, og det synes de alltid er hyggelig 

Dekkcenteret Fredrikstad gir medlemmer i NMCU / Bikelife Norge inntil 40% på Bridgestone

Nettsider

 

 

Egne produkter

Vi i Bikelife Norge har i lang tid vært diagnostisert med den sjeldne diagnosen utstyrs-fetisjisme, og dresser har ofte vært forbruksvare. Etter hvert som gruppa har vokst har vi fått mange forespørsler på salg av dresser, og for en tid tilbake dukket tanken opp, hva om vi lager vårt eget brand? Vi var i kontakt med en del produsenter som sa seg villig til å produsere for oss, og det var en produsent som vi var på nippen til å velge. Der hadde vi sjekket produktene inngående og alt virket egentlig bra, men vi følte at våre ønsker ikke helt ble hørt.

Helt tilfeldig kom jeg over en kontakt som virket lovende. Jeg fikk referanse til en forhandler som hadde samarbeidet med de i flere år og som solgte dresser til flere race team og sa han kun hadde hatt god erfaring med de. Vi tok opp tråden og det virket såpass lovende at vi bestemte oss for å gjøre en test, da de fleste i Crew ønsket å prøve kenguruskinn. Sømmen er høyeste kvalitet nylon, og dersom noen kunder skulle ønske det bruker de kevlartåd for 400 kroner ekstra, all beskyttelse er CE-merket og de bruker YKK glidelåser.

Etter noen lange uker, mest grunnet litt rot med mål fra vår side så kom dressene endelig og de satt virkelig som et skudd. Skinnet til kenguru er tynnere, men skinnet til kenguru tåler mer juling og man trenger bare mellom 0.9-1.1mm kenguru skinn der man trenger 1.1-1.4mm skinn fra storfe. Dressen blir derfor rundt 30% lettere, smidigere og puster bedre. Grunnen til at kenguruskinnet er så sterkt kommer vistnok av at kenguruer fighter endel seg imellom og skinnet trenger å tåle litt juling, mens den store bedagelige drøvtyggende kua stort sett rusler fredelig rundt uten større bruduljer.

Vi fikk også sydd matchende hansker og med med kevlar innerfor, så regner vi med at de tåler en del juling. Hanskene hadde også perfekt passform og var utrolig behagelige å ha på seg.

Prisen på herligheten er:

13900.- for dress av kenguruskinn, 14300.- om man vil ha sydd med kevlar-tråd.

12490,- for dress av okseskinn, 12890.- om man vil ha sydd med kevlar-tråd.

1900.- for hansker av kenguru med kevlar innerfor og sydd med kevlar-tråd og 1200.- om man klarer seg uten kevlar.

1450.- for hansker av okse med kevlar innerfor og 1200.- dersom man velger bort kevlar.

Man kan selvfølgelig få akkurat det designet/fargene/bokstavene man ønsker! Helt uten tillegg i pris. Vi setter opp en side hvor du kan gå inn å gjøre dette. Og vi kan kontaktes om det er spørsmål rundt dette.

Dersom du sliter med å finne støvler eller hansker som passer kan vi også også lage dette på mål etter forespørsel.

 

Andre avtaler

Når vi er på tur er det ikke alt vi driver med motorsykkel-relatert, men av en eller annen grunn snakker vi gjerne om motorsykler med folk som ikke driver med motorsykkel i det hele tatt. Dette var også tilfelle når vi var på besøk hos de hyggelige folka på Norrøna Spa, og de ville faktis gjerne lage en eksklusiv rabattavtale for Bikelife Norge sine medlemmer. Vi prøver jo å få til motorsykkel-relaterte avtaler, men dette er noe som flere av våre medlemmer trolig vil kunne sette pris på så vi takket ja takk til samarbeidet. Dette er eksklusivt Bikelife Norge sine medlemmer, og de må kunne vise til at de er medlem i Bikelife Norge.

Rabatten lyder som følger:

 • 5% på bad
 • 15% på kjemi
 • 50% på første service (Normalpris 2990).

På Norrøna bad yter de god service, alltid tilgjengelig og har noen av Norges beste produkter.

Dere kan besøke butikkens lokaler i Åsaveien 89A 3531 Krokkleiva, eller dere kan også ta en titt på hjemmesiden:

www.norronaspa.no

Ved bestilling er det bare å sende de en mail på post@norronaspa.no for å få Bikelife Norge Rabatten.

Når man velger et Norrøna spabad, kjøper man et veldig vakkert designet boblebad, men også et teknisk sofistikert basseng som er produsert med den nyeste teknologien. Spesielt Elite-serien vår oppfyller alle tekniske krav i konstruksjonen og er en av de beste utendørs boblebadene på markedet.  Moden teknologi – elegant design – utførelse av høy kvalitet.

PhoneRep Nordby har vært i dialog med Bikelife Norge og ønsker å tilby oss en medlemsrabatt. Butikken er 20% rimeligere enn andre PhoneRep butikker, og nå får medlemmene våre enda bedre rabatter!

På skjermbytte vil Bikelife Norge sine medlemmer få 10% fast på alle telefoner.

Prisene ligger på Phonerep.no, og di gir livstidsgaranti på alt av skjermbytte, og 6 mnd på batteribytte. Avtalen gjelder kun på Nordby og ikke i Trondheim.

HEAR Safe leverer formstøpt hørselvern for MC bruk. 2 års garanti. Fjerner vind- og bakgrunnsstøy så du får et klart og tydelig lydbilde.HEARSAFE Biker har samarbeidspartnere over hele landet.

Som NMCU/Bikelife medlem får du 200,- i avslag. Husk medlemsnummer ved bestilling.

Kartbutikken.no tilbyr NMCU/Bikelife medlemmer 10%* rabatt på papirkart og turutstyr. Kart er relevant for alle og selv om mange har digitale kart tilgjengelig er det mange som bruker papirkart for å få bedre oversikt eller planlegge turen. Her finner du veikart med oversikt over severdigheter og aktiviteter.

Instruksjoner for hvordan du kan bruke din rabattavtale finner du på vår medlemsside.

* Rabatten gjelder på veil. priser og ikke allerede nedsatte priser/kampanjer.

Spesialpris og bortfall av egenandel hos Tryg
GSGroup tilbyr NMCU/Bikelife medlemmer spesialpris på utstyr for overvåkning av motorsykkelen. Dette er en nyutviklet teknologi som bl.a. kan spore motorsykkelen om den skulle bli stjålet. I tillegg til generell overvåkning av motorsykkelens tilstand, så som spenning m.m. kan dette kobles til vektertjeneste med utrykning. Ved montering av dette utstyret gir Tryg forsikring bortfall av egenandel ved tyveri.

Instruksjoner for hvordan du kan bruke din rabattavtale finner du på vår medlemsside.

gsgroup.no/nmcu

Hos Astrid Ustad på Bestgrillen får NMCU/Bikelife medlemmer, ved framvisning av gyldig medlemskort, 15% på mat og gratis kaffe ved Best-stasjonen på Fannrem.

Et naturlig stoppested, beliggende ved E-39 på Fannrem i Orkdal kommune.

Vis ditt medlemskort ved bestilling.

Velkommen!