NMCU-kalenderen

Her finner du oversikt over treff og andre MC-relaterte arrangementer som er meldt til oss.

Meld inn et arrangement her! 

Treff i utlandet:

 

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Savalen Touring Treff

29. juni 2023 - 2. juli 2023

Et Touringtreff 740 moh med fjell, natur og aktiviteter, for deg, partneren og hele familien!

 Har du lyst til å kjøre turer sammen med andre på grusveier, kjerreveier eller asfalt i fjellregionen? Eller vil du lære å kjøre på grus og få en innføring i å lage GPX-spor?

Kanskje det skulle passe bra og ta med hele familien til Savalen, for her er mulighetene mange for alle. Treffet er åpent for alle, uansett sykkel, hva du vil være med på og hvor du vil kjøre.

Touring

Organisert Touring Gruppetur m/leder både fredag og lørdag. Valgfritt grus- eller asfalt-kjøring. Uansett valg vil du kjøre i fin natur og med flotte opplevelser underveis. Påmelding under Online-Booking.

Egen tur

Kanskje noen ønsker å kjøre tur på egen hånd eller i følge med en liten gruppe, og da kan en fjelltur til TRON 1666 moh anbefales. Norges nest høyest beliggende bilvei!

Kurs

Adventure MC Toursholder nybegynnerkurs i kjøring både fredag og lørdag. Her er det begrenset antall deltakere, men ingen ekstra betaling.

Lørdag blir det mulig å lære hvordan man lager GPX-filer som lagrer og behandler GPS-data. Slik får man lagret GPX-spor i kartet, som man kan kjøre etter på turer. Ta gjerne med egen PC for maksimal utnyttelse av kurset.

Foredrag

Røde Kors Hjelpekorps på Tynset holder foredrag fredag om å være først på skadestedet, hva som er vanlige skader ved MC-ulykker og hva man skal se etter. Påmelding under Online-Booking.

Utstyr/prøvekjøring

Det blir flere stands med aktører fra MC-miljøet:
Motorspeed Lillehammer AS har egen stand med motorsykler til prøvekjøring  (Yamaha og KTM) og utstyr for salg.
Outdoor Motor Tynset AS har egen stand på Savalen denne helgen for prøvekjøring av ATV/UTV (Polaris og Honda), samt motorsykler fra Honda og utstyr for salg.

Detaljer

Start:
29. juni 2023
Slutt:
2. juli 2023
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Savalen Fjellhotell & Spa
Vis Arrangør nettside

Sted

Savalen
Tynset, 2500 + Google-kart
Vis Sted nettside