NMCU-kalenderen

Her finner du oversikt over treff og andre MC-relaterte arrangementer som er meldt til oss.

Meld inn et arrangement her! 

Treff i utlandet:

 

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Trafikksikkerhetsdagen 2023

6. mai 2023

Fra MC-Avisa:

https://www.mcavisa.no/nyheter/trafikksikkerhetsdagen-2023-apent-for-pamelding/19.4428

06. mai er datoen for årets utgave av Trafikksikkerhetsdagen i Skien. I år som i fjor går arrangementet av stabelen på Grenland Motorsportsenter også kjent som Flittigbanen. Anlegget ligger på Ekornrød 12 km nord for Skien sentrum og drives av NMK Grenland og KNA Telemark. Adressen er Luksefjellveien 1114, 3721 Skien, for de som vil legge det inn på sin GPS.

Trafikksikkerhetsdagen arrangeres av Statens vegvesen i Vestfold og Telemark fylke i samarbeid med politiet og MC forum Vestfold og Telemark. Alle motorsyklister er velkomne uansett merke og størrelse på sykkelen. Kvinner og ungdom oppfordres spesielt til å delta.

Grenland motorsportsenter er et forholdsvis stort anlegg for mange disipliner. Alle øvelsene under Trafikksikkerhetsdagen 2023 forgår imidlertid på asfalt. Foto: Jarl Hole

Grenland motorsportsenter er et forholdsvis stort anlegg for mange disipliner. Alle øvelsene under Trafikksikkerhetsdagen 2023 forgår imidlertid på asfalt. Foto: Jarl Hole

 

Trafikksikkerhetsdagen har lange tradisjoner, først i mange år på Skien lufthavn Geiteryggen, men nå altså på Grenland motorsportsenter. Trafikksikkerhetsdagen er et oppfriskningskurs eller såkalt «rustløser» før motorsykkelsesongen drar i gang for alvor.

Deltagelse på Trafikksikkerhetsdagen er gratis og den avholdes på asfalt, følger vegtrafikkloven og består av ulike øvelser for å fremme trafikksikkerheten og har en rekke dyktige instruktører med lang praktisk erfaring fra det å være vanlig landeveis motorsyklist.

Det er også lagt inn tid til svært nyttig teori og praktiske øvelser om du skulle være førstemann på et ulykkessted. Foto: Jarl Hole

Det er også lagt inn tid til svært nyttig teori og praktiske øvelser om du skulle være førstemann på et ulykkessted. Foto: Jarl Hole

 

Krav til deltaker:

– Må ha førerkort for aktuell klasse
– Må benytte sikkerhetsutstyr i henhold til loven
– Må ha motorsykkel i forskriftsmessig stand
– Motorsykkelen må være forsikret
– Fører må følge Vegtrafikkloven

Påmelding via SMS til Nils Aage Tangvald – mobil 970 58 583. Påmelding må inneholde: navn, type sykkel, kjøreerfaring i år, mobilnummer og kommune.

MC-avisa anbefaler Trafikksikkerhetsdagen på det varmeste. Det er en meget god start på sesongen og gir deg gode forutsetninger for en lang og skadefri sesong. Vi hadde en økning av fatale motorsykkelulykker med døden til følge i 2022, og det skal vi ikke ha en reprise på i år!

Vi ses på Grenland motorsportsenter 06. mai!

Detaljer

Dato:
6. mai 2023
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://www.mcavisa.no/nyheter/trafikksikkerhetsdagen-2023-apent-for-pamelding/19.4428

Sted

Grenland Motorsportsenter
Luksefjellveien 1114
Skien, 3721 Norge
+ Google-kart