Hjelm og annen bekledning

Av motorsykkelutstyr er det bare hjelm som er påbudt å bruke. Men mange hevder etter hvert at ryggskinne er nesten like viktig som hjelmen. Og for drevne motorsyklister er det like utenkelig å sette seg på sykkelen uten ryggskinne, som det er å kjøre av gårde uten hjelm.

Å legge ut på motorsykkeltur kan sammenlignes litt med å gå på ski i fjellet. De fleste nordmenn vet at man trenger bra og riktig utstyr på en skitur. Sånn er det også med motorsykkelkjøring. Men husk at utstyret du velger skal passe både til kroppen din og til den turen du skal ut på.

Til hjelp med å finne, tenke på, rett utstyr har vi satt sammen noen tips om hjelm og øvrig sikkerhetsbekledning som vi tror kan være nyttig enten du er erfaren og eller nybegynner på motorsykkel.

 

Les våre tips her