Mai er Se Oss tid…

Flere steder i vårt langstrakte land ble 1. mai feiret med Se Oss-kampanjer og andre tilstelninger. I Nordland måtte de dessverre avlyse grunnet snø, men de kommer sterkere tilbake den 10. mai

 

I Sogn og Fjordane var det den 30. april Sogndal Amcar Klubb som stod for vårmønstringen og fra vår nye kretskontakt, Arild Stenehjem, fikk vi følgende:

– Suksess med 185 bilar og MC-ar på Sogndal Amcar Klubb sin årlege mønstring.Vårmønstring for veteran- og hobbykøyretøy i Sogndal sentrum 30. April vart ein stor suksess med nytt treff i år. Utstillinga er inspirert av amerikanske » Main Street Carshows » og vart arrangert i en avstengt gate midt i Sogndal.
Mønstringa var open for alle veteran- og hobbykøyretøy inkludert motorsykkel. NMCU Sogn og Fjordane v/Arvid Stenehjem deltok med eige stand på mønstringa.
Mange interesserte fekk jubileumsavisa og «Full kontroll». Her var både medlemmar og tidlegare medlemmar som berre hadde godord å seie om interesseorganisasjone.

I Østfold var det Kråkeracet arrangert av Moss MC-klubb som trakk til seg NMCUs representant.
Også her var det stor stemning og mange kommentarer rundt den «nye» Full Kontroll boka og Jubileumsbladet og medbragte blad og bøker forsvant som dugg for solen.

Både i Vestfold og I Oslo og Akershus samlet motorsyklistene seg til Se Oss kortesjer. Her var det mange som ønsket å være med og begge steder ble det selvsagt servert jubileumskake.