NMCUs jubileumsrally starter tirsdag 5. juli

NMCUs jubileumsrally starter tirsdag 5 juli. Vi starter som kjent på Nordkapp og avslutter på Tyrigrava utenfor Oslo onsdag 27. juli.

Detaljer om rallyets etapper finnes på vår hjemmeside under «fanen» NMCU Rally-2022 og i kalenderen pr. dag.

NMCUs kretser tar ansvar for «sin» del av kjøreruta slik at deltagerne får glede av lokalkunnskap og oppdage skjulte perler. Det legges opp til «hop-on-hop-off» slik at de som ønsker å være med på en kortere del av ruta, kan det. For de som ønsker å være med på lengre etapper over noen dager finnes det forslag til overnatting i ruteoversikten.

Av 23 etapper er det hele 13 som har kvinnelig Road Captains! Den relative andelen kvinnelige motorsyklister er betydelig lavere enn for menn, så det viser at kvinnene i NMCU virkelig tar grep og bidrar. Kvinnene er som kjent også veldig godt representert i såvel sentralstyre som i kretsene. Det er vi i NMCU veldig stolte av.

Rallyets eldste Road Captain er Magne Lockert som straks er 96 år – slå den! Han skal lede etappen fra Storslett til Tromsø torsdag 7. juli. Magne er aktivt medlem i Storfjord MC-klubb og har med seg en delegasjon fra klubben på etappen

.

Vi håper mange deltar på de ulike etappene sånn at vi sammen kan skrive NMCU-historie til gjenfortelling på NMCUs 100-års jubileum.

Gå til NMCU Rally-2022 Gå til Arrangements-kalenderen