Triumph har fått bekreftet myte om Elvis Presley

I en pressemelding sier Triumph at de har fått bekreftet en gammel myte om at Elvis Presley kjøpte en motorsykkel til alle medlemmene i den såkalte Memphis-mafiaen, som besto av hans personlige livvakter og assistenter.

Historien sier at Elvis i 1965 tok en pause fra innspilling av filmen «Frankie and Johnny» hjemme i Bel Air sammen med sine nærmeste venner i Memphis-mafiaen. Et av medlemmene, Jerry Schiller, kjøpte en Triumph T120 650 Bonneville som Elvis fikk prøvekjøre. Etter prøvekjøringen var gleden så stor at han umiddelbart fikk sin logitikksjef til å bestille et eksemplar til hvert av medlemmene i gjengen, slik at de kunne kjøre på tur sammen. Syklene ankom to dager senere, og var av typen 650 TR6 og 650 Bonneville T120.

Alle de ni syklene er nå borte, men Triumph ønsker hjelp til å finne dem igjen. Har du tips om hvor syklene kan befinne seg, kan du sende en e-post til Triumph.