Åpent informasjonsmøte med NMCU Møre og Romsdal, Bikelife Norge og Førerutvikling.no

Sted: Lyshaugveien (Klubbhuset til Averøy MC)
Dato: 7. november kl 19-21

NMCU Møre og Romsdal i samarbeid med Bikelife Norge og Førerutvikling.no inviterer til et åpent informasjonsmøte hos Averøy MC. Her er det rom for deg som er medlem og deg som ikke er medlem, og som ønsker informasjon om vårt arbeid lokalt og sentralt.

Sesongen er nå over for veldig mange, men det viktige arbeidet for våre rettigheter fortsetter gjennom hele året og vi håper at mange tar seg tid til å delta.

NMCU er en landsdekkende interesseorganisasjon for gatemotorsyklister i Norge. Vi jobber for færrest mulig restriksjoner og størst mulig frihet for motorsyklister. Vi taler din sak der du ikke når frem alene! Her blir det informasjon om hva vi jobber med lokalt og sentralt.

Bikelife Norge ble startet 21 januar i 2021 av Thomas J. Winther og René A. Holmen. To gutter som er over snittet interessert i MC.

Det begynte med Podkast og de laget en Facebook side for å promotere sine sendinger. Drømmen var å kanskje få prøvekjøre litt sykler og lage podkast om det, men så tar det heilt av. På litt over to år så er det blitt over 33 000 medlemmer på Facebook.

Førerutvikling lager kurs opp mot deg som sjåfør der du kan komme på bane og kjøre med din gateregistrerte mc. Du kan velge mellom 4 forskjellige grupper ut fra eget nivå. (hvit, gul, grønn og blå gruppe) Her får vi være med instruktører rundt på bane og de gir oss tilbakemelding om hva og hvordan. Dette er ikke RR eller fart dette er rein kjøreteknikk og fører utvikling kurs. Kursene er forsikringsgodkjent av de fleste forsikringsselskapene.

For veibeskrivelse, søk på Averøy MC i google map. For spørsmål ta kontakt med Olea på mobil 977 71 016 eller e-post mr.nmcu@gmail.com

Vel møtt!

Hilsen oss i styret i NMCU Møre og Romsdal