BMW kommenterer «kardang-oppslaget»

NMCUs oppslag om BMWs «kardang-garanti» har blitt lagt merke til, og skapt bølger i deler av MC-miljøet. Blant annet har norske BMW forhandlere fått en del henvendelser de ikke var forberedt på, eller informert om.  Vi har beklaget det overfor den norske BMW-importøren, for det var ikke meningen.
 
Kommunikasjonsdirektør Marius Tegneby i BMW Group Norge sier dette om saken:
 
«BMW Motorrad søker alltid at våre forhandlere skal besitte all informasjon, og korrekt informasjon, om våre produkter og tjenester før denne når kunder og media. I dette tilfellet får vi ta det på vår kappe at det ble rom for oppfattelser og omtale av det nye serviceprogrammet for nevnte modeller før vi selv hadde kommunisert dette ferdig til våre forhandlere. Det beklager vi – både ovenfor våre forhandlere og våre kunder.
 
BMW Group Northern Europe, altså BMW Motorrad i Norden, vil i løpet av de neste ukene sende ut et kundebrev til alle våre aktuelle nordiske kunder, med et tilleggsark til instruksjonsboken som orienterer om det nye serviceprogrammet på de aktuelle modellene.»
 
Og med det anser vi saken som behørig belyst, og gratulerer BMW med en garantiordning som overgår det meste vi har sett før!