Finn medlemskortet ditt i Gnist

NMCU har flyttet medlemsregisteret over til Styreweb. Dette vil lette arbeidet med administrasjon av medlemskap og betaling vesentlig for administrajonen. På denne måten håper vi å frigjøre dyrebar tid, som kan brukes til arbeid for medlemmenes interesser.

Informasjon om ditt medlemskap og medlemskortet vil du nå finne i Gnist. Her har du full oversikt over relevante aktiviteter og meldinger fra NMCU. Du kan se alle dine fakturaer, med mulighet for direktebetaling. Medlemsfordeler finner du også i Gnist.

Du kan også oppdatere dine egne opplysninger og profilbilde, og enkelt sende en henvendelse til oss. I løpet av nær fremtid vil du motta en e-post, med instruksjoner om hvordan du finner Gnist og oppretter din bruker.

Gnist-appen finner du i Google Play eller Apple Store og kan installeres på din mobiltelefon. Den er også tilgjengelig i nettleseren