NMCU-kalenderen

Her finner du oversikt over treff og andre MC-relaterte arrangementer som er meldt til oss.

Meld inn et arrangement her! 

Treff utland:
SVMC-kalender(Sverige)    MCTC-kalender(Danmark)
       FIM Rally 2022 (Tyskland)

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

NMCU Jubileumsrally – Sortland til Saltstraumen

9. juli

I forbindelse med 50-årsjubileet arrangeres jubileumsrally som starter på Nordkapp 5. juli og avsluttes på Tyrigrava utenfor Oslo 27. juli.

Startsted: Esso Havna Service. Avgang kl. 09:00. Ha full tank!
Skal kjøre – 54,7 km i følge google maps tar det 47 minutter til Løding ferjekai. Ferje går fra Lødingen 10.30 tar ca 1 time, muligheter for å kjøpe kaffe og noe å bite i. Rett før Løding ferjekai finnes den en XY bensinstasjon, om du glemte å fylle på Sortland.
Fra Bognes går ferden videre til Kobbelv vertshus. Her skal vi spise lunsj – Møt oss gjerne der å spis lunsj sammen med oss. Fint om vi kan få en liten pekepinn hvor mange som kommer dit og skal kjøpe seg lunsj, slik at vertshuset kan få beskjed. Kobbelv Vertshus er et populært knutepunkt i Sørfold. Det ligger lett tilgjengelig langs E6, men likevel idyllisk og tilbaketrukket. Fra terrassen har man nydelig utsikt mot Leirfjorden og «Baggfossen».
Fra Kobbelv går ferden videre til Fauske Her vil det bli en liten stopp med mulighet for å fylle bensintanken. Distanse 58 kilometer. På Fauske kan du finne Shell, Esso, Cirkle K og Uno.
Fra Fauske går turen videre langs riksvei 80 til Fylkesvei 17. Vi følger vei 17 til Saltstraumen Camping. Fra Fauske og til Saltstraumen er det 47,3 kilometer.
Har benyttet Google maps til planlegging av distanser og innlegging av pauser.

Det er også muligheter for å kjøre via Lofoten og ta ferge fra Moskenes til Bodø. Her stiller ikke NMCU Nordland med road captain. Vær forberedt på mye trafikk og da juli er «turist måned» i aktuelt område. Distanse fra Sortland til Moskenes 237 kilometer. Beregn god tid, lav hastighet og ferjekø. Fergeturen tar fra 3,5 til 4 timer. Fra Bodø Fergekai til Saltstraumen er det 30 km.

Link til ferjesamband Løding-Bognes
Link til ferjesamband Moskenes-Bodø

Møtested etter dagsetappen: Saltstraumen Camping

Forslag på overnatting (NB: Deltagere må selv ordne med overnatting): Saltstraumen camping/ Saltstraumen hotel

Road Captain: Karin Ljunggren – 909 65 333

Arrangør

NMCU