NMCU-kalenderen

Her finner du oversikt over treff og andre MC-relaterte arrangementer som er meldt til oss.

Meld inn et arrangement her! 

Treff i utlandet:

 

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

NMCU Jubileumsrally – Sortland til Saltstraumen

9. juli 2022

I forbindelse med 50-årsjubileet arrangeres jubileumsrally som starter på Nordkapp 5. juli og avsluttes på Tyrigrava utenfor Oslo 27. juli.

Startsted: Esso Havna Service. Avgang kl. 09:00. Ha full tank!
Skal kjøre – 54,7 km i følge google maps tar det 47 minutter til Løding ferjekai. Ferje går fra Lødingen 10.30 tar ca 1 time, muligheter for å kjøpe kaffe og noe å bite i. Rett før Løding ferjekai finnes den en XY bensinstasjon, om du glemte å fylle på Sortland.
Fra Bognes går ferden videre til Kobbelv vertshus. Her skal vi spise lunsj – Møt oss gjerne der å spis lunsj sammen med oss. Fint om vi kan få en liten pekepinn hvor mange som kommer dit og skal kjøpe seg lunsj, slik at vertshuset kan få beskjed. Kobbelv Vertshus er et populært knutepunkt i Sørfold. Det ligger lett tilgjengelig langs E6, men likevel idyllisk og tilbaketrukket. Fra terrassen har man nydelig utsikt mot Leirfjorden og «Baggfossen».
Fra Kobbelv går ferden videre til Fauske Her vil det bli en liten stopp med mulighet for å fylle bensintanken. Distanse 58 kilometer. På Fauske kan du finne Shell, Esso, Cirkle K og Uno.
Fra Fauske går turen videre langs riksvei 80 til Fylkesvei 17. Vi følger vei 17 til Saltstraumen Camping. Fra Fauske og til Saltstraumen er det 47,3 kilometer.
Har benyttet Google maps til planlegging av distanser og innlegging av pauser.

For å se informasjon om dette arrangementet må du være innlogget og aktivt NMCU-medlem.

Logg inn eller klikk her for å bli medlem.

Detaljer

Dato:
9. juli 2022
Hjemmeside:
https://nmcu.org/nmcu/nmcu-rally-2022/

Arrangør

NMCU