NMCU og sosiale medier

Enkelte har kanskje fått med seg at NMCU har fått en arbeidsgruppe for sosiale medier. 

De som ikke har fått det med seg, får en kort innføring nå. NMCU skal fremover flytte mye av sin medlemskommunikasjon og verving over i de digitale flater. På det digitale planet kommer vi også til å finne igjen gamle kjente, som treffkalenderen, i ny digital drakt. Den, og mange flotte artikler og annet dybdeinnhold vil man finne på nmcu.org, som har blitt helt ny. Man trenger ikke tilhøre den unge generasjonen for å innse at å kun kommunisere på en nettside ikke er en spesielt effektiv løsning. Heldigvis har NMCU i flere år vært å se på Facebook, men aktiviteten på andre plattformer har det vært verre med. Derfor har det blitt opprettet en arbeidsgruppe for sosiale medier. Gruppens misjon er å øke NMCUs tilstedeværelse på de plattformene gruppen anser som mest nyttige som til nå er Instagram og Snapchat. 

Her vil vil delta, og vi vil legge ut innhold. Vi har også laget samarbeidsavtaler med andre aktører, sånn som Bikelife Norge, og vi har knyttet oss til ekstern ekspertise gjennom Drakenhoff Company. Arbeidsgruppen vil i begynnelsen gjøre mesteparten av arbeidet, men etter hvert som vi har laget en publiserings og innholdsmal vil det bli muligheter for at NMCUs kretser kan publisere selv, og vi blir veldig glad om medlemmer sender inn innhold vi kan dele til nmcu@nmcu.org. Det er som kjent vanskelig å dra store lass alene, så arbeidsgruppen er avhengig av at flere bidrar med innhold.
Så lurer sikkert ingen på hvem som sitter i denne «arbeidsgruppen», og helt uoppfordret opplyser vi om at det er Ole Jørgen Dønnestad, Jo Hammervold og Ole Kristian Ringstad. Dere blir nok bedre kjent med oss i løpet av året, det er i alle fall håpet. Frem mot sesongstart håper vi at antallet følgere vokser, og aller helst vil vi ha nye potensielle NMCU medlemmer. 

Til slutt en oppfordring til deg som leser dette: Sitter du der, og har ganske god peiling på sosiale medier, og kunne tenke deg å bidra, ta kontakt på nmcu@nmcu.org. 

Lik, del og følg !

 

SnapChat

Instagram