Klart for «rustløsning» i sør!

Etter å ha blitt korona-avlyst to år på rad er det igjen klart for Førerutviklingskurs («Rustløsning») på Skandinavisk Trafikksenter i Kristiansand.

Arrangementet skjer i samarbeid med NMCU i Aust- og Vest-Agder og Statens Vegvesen (SVV), og går av stabelen lørdag 30.april og søndag 1.mai.
Opplegget er det samme begge dager, og består av ulike kjøreøvelser under veiledning av trafikklærere og sensorer fra SVV.

Søndagens gjennomføring sammenfaller med markeringen av NMCUs 50-års jubileum, så her blir det litt ekstra «ståhei» fra kretsstyrets side (hører vi kake?)

Antallet deltagere er begrenset, og påmelding skjer etter prinsippet om «førstemann til mølla». Arrangementet (inklusive lunsj) er gratis, og forbeholdt NMCU-medlemmer. Man kan melde seg inn i NMCU (fra kr. 39,- pr. mnd.) og melde seg på kurset der og da dersom det er ledige plasser.

Påmelding skjer pr e-post til rita.k@dovik.no. Vi trenger navn, e-postadresse, tlf nr, hva slags sykkel du kjører og medlemsnummer i NMCU. Finner du ikke medlemsnummeret ditt lar du det stå åpent, så finner vi det for deg!

 

Praktisk info!