Med kaffe og «drøs» rundt bordet

I inngangen til helgen presenterer vi en liten reportasje fra Jan Line nyvalgt leder i NMCU Rogaland krets.

Hei alle mc venner!

Det er ei stund siden sist jeg lagde reportasje om vinter sysler i mc miljøet slik at nå er det vel på tide.

 

Etter jul stengte alle klubbene ned på grunn av Covid-19 og det ble lite sosialt aktivitet og dermed lite å skrive om. Men nå har samfunnet endelig åpna opp og jeg har klart å hive meg rundt på besøk til en av de største klubbene i Norge…… nemlig Holy Riders, med over 350 medlemmer.
Som navnet sier så er dette en kristen klubb, men langt ifra kjedelig for det, de driver på med litt av hvert fra racing, Dyno-testing og til og med MC tur med båt til Isle Of Man.

Drøs rundt bordet

De av dere som har vert på MC-treff forbinder nok Holy Riders med kaffe og vaffel telt noe alle treffdeltakere setter stor pris på.
Kjører du ti Orstad, indre vei til Kverneland, står det hver torsdag et skilt utforbi det gamle Salem huset, frakta dit noen km på lastebil, der det har blitt fiksa opp på dugnad og har blitt et flott MC lokale.

Her blir du, som jeg, tatt godt imot og det blir alltid en god drøs rundt bordet. Som nyvalgt kretsleder i NMCU Rogaland krets fikk jeg flere gode innspill som jeg tok med til NMCUs årsmøte som var to dager etter besøket. Så herved kan jeg informer de om at treffkalenderen er på plass i en ny og interaktivt utseende på vår nye web.

Til slutt, stor takk til John for litt åndelig påfyll, ingen har vondt av å høre på dine historier.

Jan Line, Rogaland

NB! Jeg har og besøkt en ny klubb som jeg vil skrive litt etter hvert .. så heng med.