Klubb besøk på Jæren

Kretsleder Jan Line i Rogaland har igjen tatt seg en tur på klubb-besøk.

Hei alle MC-venner,

Endelig dukka sola opp og gradestokken krøp opp mot 10 grader, sykkelen er klar med nye hjul og det klør etter å kjøre, men det frister lite når gradestokken faller ned mot null så fort sola går ned.
Så da er det bare å sette seg i bilen å peile inn en ny mc klubb.

Denne gang ble det JAGER MC JÆREN. Langt fra by og tettbebyggelse på høgjæren henger det et fly oppe i ei flaggstang, der har denne gjengen rigget seg til.

Inne i fjoset er det amerikanske hester i hver bås, jeg funderte en stund på om de var elektriske, hang jo en ledning inn på alle.. neida vedlikeholds-lader til batteriene.

Kaffe fra trakteren ble tømt over i termos og servert på bordene men strengt tatt hadde man trengt termos for kaffen rakk ikke å bli kald mellom hver fylling. Selvsagt fulgte det kaker med kaffen.

Rundt bordet gikk praten rundt planleggingen av kjøreruten til et stort treff i Sverige. Denne sommeren blir travel da alt som ble avlyst i fjord skal tas igjen.

Måtte flire litt der jeg satt og kikka på ungdommen som stod bak baren og serverte kaffe og kake, de var ikke på den siden av baren når vi var ungdom hjemme på Jæren.

Nå skinner sola og gradestokken er over 0 hele døgnet, jeg har kjørt sykkel til jobb for første gang og har startet sesongen for min del.

Stor takk til JAGER MC så satser jeg på flere reportasjer på MC i utover i sesongen.

Jan Line, NMCU Rogaland