Aprilspøk

Aprilspøken vi la ut før helgen sammen med Trygg Trafikk og NORD Universitet fikk mye oppmerksomhet – mer enn vi hadde trodd. Vi vil gi all honnør til Bård Morten Johansen og Jan Petter Wigum for sporty å stille opp med kommentarer, vel vitende om at det ville bli noen reaksjoner.

Nå var dette heldigvis bare en spøk og vi har ingen tro på at et slikt forslag ville dukke opp i virkeligheten. Men for å sitere Piet Hein;
«Den som kun tar spøk for spøk og alvor kun alvorligt, han har faktisk fattet begge deler like dårligt.»

I NMCUs historie har det stått mange slag opp gjennom årene. Noen av forslagene har karakter av den litt latterlige spøken vi gikk ut med før helgen. Mange har uttalt at nettopp NMCUs innsats har gjort den store forskjellen. For at vi skal kunne fortsette jobbe for motorsyklistene på en god måte, må vi ha med oss motorsyklistene på laget. Om du ennå ikke er medlem, meld deg inn!

Nå er det april og sesongen har startet i deler av landet. Andre steder er det fortsatt vinter – men det går mot vår og sommer overalt. Vi er i det litt poetiske hjørnet og feirer april med Bjørnsson:

Jeg velger meg april
I den det gamle faller,
i den det ny får feste;
det volder litt rabalder,-
dog fred er ei det beste,
men at man noe vil.

Jeg velger meg april,
fordi den stormer, feier,
fordi den smiler, smelter,
fordi den evner eier,
fordi den krefter velter,-
i den blir somren til!