Påsken 2022

Påsken står for døren og da, i god norsk tradisjon, reiser mange av oss til fjells og eller til sjøen men det ryktes at fler og fler motorsyklister i den sørlige delen av landet velger hjemme-påske i år.

Lenger nord i landet er det nok en stund til før våren er der og motorsykkelen kommer seg ut på veien men til alle, fortvil ikke – det blir sesong i år også med turer og treff.

Et treff som vi har ventet på er Madonnatreffet 8 – 10. juli arrangert av Moto Club Madonnina dei Centauri Internazionali Til dette treffet har vi gjennom flere år ført inn hvem som har vært der i vår lille «røde» bok. Nå er det nok ikke hvert år det har vært nordmenn tilstede men det har nok likevel vært langt flere enn vi per i dag har oversikt over slik at har du vært der og ikke meldt dette til oss så gjør det gjerne.
Dersom du har vært eller har tenkt deg til Madonnatreffet så vil NMCUs hovedkontor gjerne ha beskjed om dette.

Vi i NMCU er glade over at så mange av våre klubber har meldt inn sine treff og andre arrangementer til vår nye kalender, som finnes lett tilgjengelig på nett, så her er det bare å velge seg en helg.
-Du får det garantert trivelig.

Med dette vil NMCU ønske alle motorsyklister en God Påske!

Gå til kalender Meld inn ditt arrangement Madonna- skal delta / deltatt..